Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar

Frågor och Svar, 3 april 2014


Hej Per

En fråga som du gärna får lägga ut på hemsidan om du vill. Jag arbetar heltid och kan inget annat eftersom jag skulle gå under ekonomiskt om jag valde att sluta arbeta och istället koncentrera mig på det andliga livet som jag helst skulle vilja. Det känns så tröstlöst ibland att situationen ser ut så. Trots att jag vet att vi är många som har det på liknande sätt så undrar jag ibland när kan vi hoppas på en förbättring så att vi som vill kan få ägna oss åt det vi verkligen skulle vilja göra?

Mitt arbete är av en sådan art att det aldrig tar slut och att jag lätt att tar med mig olika frågeställningar hem. Tex hur jag ska agera i olika frågor som är aktuella. Jag kan förstå att det jag göra på jobbet är viktigt för andra och att jag även här kan sprida ljus men det tar över mitt liv så att jag inte hinner med min son 14 år, min trädgård för att inte tala om att meditera och arbeta med mig själv.

Känner mig inte nöjd med nuvarande situation men vet inte hur jag ska förändra den för att ge mig själv mer plats. Kan inte säga upp mig eftersom jag då skulle stå utan försörjning. Det finns ju som sagt även positiva saker med att arbeta men balansen är svår att nå. En riktig rävsax…

Hur ser du på detta dilemma?

Christina


Svar:

Hej Christina,

Ja, det finns många i en liknande situation som du har. I själva verket är det en skapad situation från de mörkas sida, där svängrummet för varje person att fullfölja egna andliga intressen och tankesätt kraftigt begränsas av de ekonomiska "bojor" som många sätts i. Detta är just för att de mörka skall kunna fortsätta med sin kontroll.

Förmodligen har du kommit till denna hemsida då du har upptäckt att här talar vi om en lösning på detta dilemma som du nämner. Det handlar om att införa välstånd, frihet och suveränitet åt varje person på denna vår Jord. De som har följt våra meddelanden under en längre tid är bekanta med detta, vilket ibland också kallas NESARA.

Min bästa förståelse just nu av hur händelseförloppet blir är ungefär så här:

A) Valutaomvärderingar - på engelska currency reset or "rv".

B) Detta följs snabbt av nya bankregler och nya guldbaserade valutor som införs globalt.

C) Välståndsprogrammen blir finansierade och börjar att sändas till Ljusarbetare runt om i världen, samt skuldförlåtelse införs.

D) Nytt regeringsskick införs i samtliga länder som idag är dominerade av de mörka, med en möjlig början i USA, som då kommer att ledas av Ljusa ledare.

E) De Uppstigna Mästarna kommer åter och talar direkt till oss, via media och nya teknologier, för att undervisa oss och ge oss sanningen om vilka vi är och vår historia.

F) Vi introduceras till våra familjer in den Inre Jorden - Agarta - som då börjar att guida och assistera oss tillsammans med Mästarna.

G) Nya teknologier införs för produktion av energi, transportmedel, mat och andra artiklar, vilket underlättar våra liv högst väsentligt.

H) Den Galaktiska Federationen talar direkt till oss och kommer att diskutera tidpunkter för masslandningar, efter vilka vi får våra personliga handledare som kommer att undervisa oss så att vi når en högre nivå av medvetande. Detta är också målsättningen med undervisningen från Mästarna och de från Agarta.

Ja, detta är väl en liten del av vad som kommer att hända. Vad som alla bör hålla ögonen på är när den globala valutaomvärderingen sker. Detta är början på ett domino scenario av händelser. Vissa siar om att valutaomvärderingarna sker nu i April. Detta med datum är dock ett svårt kapitel. Många källor har dock sagt att det kommer att börja detta år.

Ja, det är väl all uppmuntran jag kan ge dig för att lösa ditt "dilemma", och kanske lite till på mötet den 11 maj.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan