Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 1 januari 2014Hej!
Vi läser ju nästan dagligen om illusionen vi lever i. Vad menas egentligen med det? Är det så att det pågår någonting större här, så det som händer i illusionen ska vi inte lägga så stor vikt vid? Eller är det så att de val och handlingar vi gör i illusionen i allra högsta grad påverkar vår själsliga utveckling och ligger till grund för vägen mot upplyftningen? Vore tacksam för svar.

God fortsättning.....
Anette

Hej Anette,

Jag tror du är inne på rätt spår och ger delvis svar på din egen fråga.

Livet i 3D, dualitet, illusionen, separationen - det har många namn - är en illusion då det inte erkänner eller är medvetet om den större bilden, utan tror att verkligheten som är definierad i våra dagliga liv är allt som finns. Det finns i själva verket så mycket mer och den sanna Verkligheten är så mycket större. Dessutom så är uppfattningarna inom illusionen också felaktiga till en mycket stor del, vilket gör begreppet illusion än mer berättigat.

En 3D existens har dock skapats av Gud - allt har skapats av Gud - och det tjänar till att vara ett “träningsläger” för själens tillväxt. I vårt fall har vi valt att falla ned och att inkarnera inom 3D för vårt själsliga förkovrande. Att tro att 3D är “det som gäller” i ett större perspektiv är dock en illusion.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)