Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 2maj 2013Fråga:

Hej Per!

Tack för all intressant information som du via kanaliseringar förmedlar till oss men hur kan jag veta om jag är på rätt spår, att jag tänker och handlar rätt för att få vara med vid uppstigningen till 5D. Försöker så gott det går att tänka positivt, meditera och vara kärleksfull mot mina nära och kära, men ibland går det bara inte utan jag blir arg och då tror jag att jag är fel ute.

Skulle vara härligt att själv kunna ta emot information så som du/ ni får. Det skulle underlätta betydligt för mig.

Min vuxna son påstår att informationen i en del kanaliseringar är missvisande och är till för att lura oss att bli egoister och att strunta i hur andra mår. Senast jag hjälpte honom med barnen sa jag att jag inte orkar ställa upp lika mycket framöver. Känner att jag inte orkar med allt det negativa han har i sig. Då blev han ursinnig och kallade mig egoist och narcissist. Jag bör kanske nämna att han själv påstår sig ha kontakt med varelser i rymden.

Har ibland själv också undrat om vi verkligen bara ska se till oss själva och att andra får ta sitt eget ansvar. Tänker då framför allt på alla barn som ju inte vet så mycket som vi vuxna.

Vad händer med dem och vad händer med de vuxna som i nuläget inte förmår att tänka i andra banor?

Jag är också bekant med en person som är medial och som sett utomjordingar. Han säger att min son ibland har ett blått sken omkring sig. Har du någon aning om vad det kan bero på?

Sonen säger också att den nya jorden bara kommer att kunna rymma ett begränsat antal människor. Vet du något om det? Han säger också att 5D kan man bara uppnå efter att man dött eller på annat sätt lämnat den nuvarande jorden.

Ja, som du märker har jag en massa frågor och undringar som jag inte vet vem jag kan vända mig till för att få klarhet i. Hoppas du kan förklara en del saker i alla fall.

Kramar från en

bekymrad mormor och farmor


Hej bekymrad mormor/farmor

Dina frågor är ganska personliga, men berör ändå det vi talar om på denna sajt.

Vi har alla olika förmågor för att känna och förstå sanningen. Det känns inombords. Det är dina känslor, din intuition och kanske dina drömmar. Sin inre känsla skall man lära sig att lita på och förlita sig på. Det är så du vet om du är på rätt väg/spår – inte vad någon annan säger till dig. Vi har inre kunskap, som vi har fått lära oss att förneka, vilket vi skall upphöra med.

Ibland kan tålamodet ta slut då det gäller negativitet från omgivningen. Då är det nog bara bäst att dra sig undan och inte bidra själv med någon negativitet. När det gäller dina barnbarn kan du ju inte förväntas göra mer än vad du orkar med och vill ställa upp med, men det är nog inte mitt område.

Barn vet mycket mer än vi tror de gör, på det intuitiva och undermedvetna planet. De kommer att klara sig bra, och mycket bättre än vuxna som är stelbenta och inte kan byta paradigm. Så det är inte lönt att oroa sig för dem.

Det finns vissa som kan se auror. Vi har alla auror runt omkring oss, din son, du och andra. Vidare verkar han ha en viss kunskap och får kontakter. Det är dock så att det finns negativa entiteter också som skickar budskap och ibland felinformation. Bara för att ett budskap är kanaliserat från en annan värld eller entitet betyder det inte att det är sanning präntat i sten, så att säga. På st-germain.se söker vi att lägga ut enbart de kanaliserade meddelandena som vår urskiljning säger är av sanning. Vi får också stöd av mästare som Sananda och Saint Germain, och rådgivning från dem. Ett knep för att urskilja meddelanden av sanning är att leta eller se den kärlek som finns eller saknas i meddelandena.

Din son har rätt - i det förgångna så var det tvunget att lämna jorden på något sätt för att sedan uppnå den femte dimensionen. Det var så Jesus gjorde. Vad som sker nu är något helt nytt som aldrig har hänt tidigare och saknar motstycke. Vi kommer att stiga upp till 5D och behålla våra kroppar, vilka samtidigt kommer att genomgå en föryngringsprocess. Detta kommer att ske gradvis. Detta tillfälle ges på dispens från den Himmelska Hierarkin och den yttersta Skaparen. Det blir en massuppstigning, och inte så som Sananda och Saint Germain genomförde det för sin uppstigning. Detta är helt unikt och en av många anledningar till att det finns en så otrolig mängd rymdfarkoster från andra civilisationer som är har för att bevittna detta.

Oroa dig inte för din uppstigning. Allt som behövs är viljan och intentionen. Processen har börjat och kommer att accelerera. Kunskapen kommer att komma ut till allmänheten, via nya kanaler och det blir då på TV, radio, internet och alla typer av media. De som läser informationen på denna sajt är föregångare och har snarast som öde att hjälpa de andra som nu inget vet, så att de kommer över chocken som de kanske upplever när sanningen kommer ut.

Jag hoppas detta perspektiv kan vara till hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Svar från Per Staffan:

Hej Gunilla,

Tack för dina frågor. Det finns kanske fler som funderar på liknande sätt. Det finns en underton i dina frågar av att båda sidor manipulerar oss för sina egna syften, vilket skulle vara icke önskvärt. Och du undrar vad ljusets syften är.

Vad man kan säga är att du måste välja mellan ljuset och mörkret, det går inte att tjäna båda. Vi har fri vilja och om du vill utveckla dig spirituellt och uppnå den femte dimensionen så behöver du välja ljusets sida. Du har också valet att inte göra så och då kommer din själ att födas in på en annan planet efter din fysiska övergång här, eftersom Moder Jord kommer att gå vidare till 5D och personer av ljuset blir de enda som kan finnas kvar. För de som inte väljer ljuset blir det en planet i 3D, vars spirituella utvecklingsnivå liknar den vi har eller har haft på jorden. Du måste välja vilken väg du vill ta.

Vad ljuset har för syfte med oss är att dra nytta av den erfarenhet vi har fått under de senaste 13000 åren då vi har lärt oss mycket värdefullt om de mörka. På själsnivå gick vi med på att få denna erfarenhet eller själsliga förkovring. När de som väljer ljuset och når 5D så blir de högt värdesatta medarbetare för ljuset, och de behövs för att omvända andra planeter i denna galax från mörker till ljus – kanske också den mörka planeten som vissa själar som nu är här föddes in på i sitt nästa liv. Den gudomliga planen är att transformera hela denna galax till Ljuset. Läs det sista meddelandet från Sheldan Niddle, 9 april, och så får du mer detaljer.

Jag hoppas detta ger dig ett perspektiv på Ljusets syften och mål.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)