Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 4 dec 2012Subject: Kan de flesta av oss bli förbisedda?

Fråga:

Hej!

Har länge tänkt att skriva. Är en av dem som läser meddelandena sedan lång tid tillbaka. Mina frågor är då hur blir själva uppvaknandet efter 21/12. Hur vet man nu redan om man s a s kommer med. Om man har en stark längtan att få följa med i denna förändring. Ibland dyker det upp irritationsmoment och tanken är inte alltid ren. Så är det ju att vara människa. Men kommer man ändå med in i 5D? Hamnar vi först i 4D som man oxå läst om ? Vad jag ännu inte helt förstått är vilka är ljusarbetarna. Är det dom som får meddelandena. Vilka andra benämns som ljusarbetare på jorden? Om man har svårt att få till meditation. Tänka sig sitt inre hjärta-öppna upp där. Blir det svårare att få möjlighet komma med då. Sker det verkligen något så stort som detta just detta datum 21/12? Det sägs att man ska vara i glädje nu, tänka possitiva tankar. Varför mår man då sämre nu istället än man tidigare gjort. Jag undrar över våra anhöriga, om dom nu befinner sig på annan ort. Skiljs vi då? Vad händer med funktionsnedsättningar hos människor. Får dom med sig sitt handikap eller mildras det.. Många frågor men dom behöver besvaras så jag hoppas du har den möjligheten. Brevet får läggas ut för andra att läsa i så fall.
Mvh Ann.....Svar från Per Staffan:

Hej Ann, Ja, det är många som har frågor runt omkring den 21 december. Några av dina frågor har jag tidigare tagit upp, se till exempel Frågor och Svar, 20 november. Jag undrar eller misstänker att vad du vill ha är en bekräftelse snarast, då svaren på dina frågor ofta tas upp i ett flertal meddelanden. Som de säger – du skall lita på din egen insikt.

Först och främst så är alla ljusarbetare som känner sig attraherade till dessa meddelanden. Man behöver inte vara en kanal för att vara en ljusarbetare. Att sprida godhet, ljus och kärlek räcker bra för att vara en ljusarbetare. Det finns alltså också goda ljusarbetare som inte läser dessa sidor, men som är goda människor, och de kommer också att lyftas upp. Att ha kunskap om allt detta är inte ett krav för att lyftas upp, men det hjälper.

Anledningen till att du nu ”mår sämre” är att många negativa energier som du har samlat på dig under detta liv och tidigare liv nu kommer till ytan för att frigöras. ÄÄ Michael talar mycket om detta. Det karma vi har kvar kommer till ytan, för sista gången, nu. En annan anledning till att du ”mår sämre” nu är att allt mer intensiva ljusenergier kommer till jorden för att förbereda oss inför den stora införseln av ljus energi den 21 december. Våra kroppar har under detta år successivt vant sig vid allt högre ljusenergier så att vi är redo att ta emot det som kommer 21 december.

De som är mest redo kommer att nå 5D den 21 december. Att ha en stark längtan efter det är då mycket positivt och hjälpsamt. Andra kommer att lyfta upp högre men kanske inte ända till 5D den 21 december. Det blir dock ett stort upplyft för samtliga och Moder Jord kommer att nå 5D den 21 december. Efter detta datum finns det en blandning av folk i 3D och 5D, under en tid, se Frågor och Svar, 20 november. Det blir dock ingen fysisk separation och dina vänner och andra kommer att finnas kvar. På sikt kommer de dock att avsluta sina liv på Jorden om de inte väljer att gå mot 5D. Föreställningen att vi försvinner från planeten den 21 december om vi stiger upp är helt oriktig. Det är de som inte höjer sina energinivåer som på sikt kommer att försvinna från planeten.

Jo, man skall tänka positiva tankar och hålla i minnet att de senaste hundra eller så av dina inkarnationer på Jorden så har målsättningen och siktet varit att nå detta ögonblick i din utveckling och allas vår utveckling. Det är något att glädjas åt. Du kan också lägga till detta att sjukdomar och handikapp kommer att botas när vi förhöjs i energinivåer. Vi börjar en föryngringsprocess 2013 och får mycket långa liv, dvs vi som väljer 5D. Det bör också vara något att glädjas åt.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)