Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 6 aug 2012Fråga:

Hejsan!
jag läste en blogg på eran hemsida som högsta rådet från pleiaderna skrivit, om då ett ufo eller kan man säga ett sorts av bevis på deras existens är sanna och dom skulle visa sig och landa på os stadium i london lördag 4 aug. Hur blev det med det? Tyckte jag läste nu en blogg från salusa den 1 aug att det inte skulle bli av om jag nu har tolkat det rätt? Därför jag undrar är för att min flickvän och hennes mamma är intresserad om detta och tror delvis på vad som skrivs på eran hemsida.

Men jag måste säga och inget illa menat, men jag är väldigt skeptisk på vad som allt som skrivs där och till vad det ni tror på! Men självklart så står jag för att människan måste ändras, för godheten har försvunnit! För mig som är ny inom detta och har precis nyss läst lite vad som står, så för min egen uppfattning så liknar detta en sekt för man får inget begrepp på vad det står skrivet i era bloggar.

Mvh ToniSvar från Per Staffan:

Hej Toni,
Tack för ditt mejl och dina frågor. Låt mig besvara dem bäst jag kan.

Det blev ingen landning vid OS i London den 4 augusti. Innan det datumet och efter det ursprungliga meddelandet från Plejadernas Höga Råd den 27 juli, där denna möjlighet uttalades så kom ett antal meddelande ut och publicerades på St-germain.se. En del förnekade kategoriskt att det skulle bli någon landning då, andra sa att det var en möjlighet. Ganska så samstämmigt påpekades att den 4 augusti var tidsfristen efter vilken de mörkas fria vilja inte längre skulle respekteras och Moder Jords fria vilja skulle ta prioritet.

Så detta är inte slutet utan kan ses som en milstolpe på allas vår väg mot Upplyftningen den 21 december. Det har funnits tidigare milstolpar/datum av olika slag som har kommit i fokus. GFL via sina meddelanden kommenterar ofta efteråt att de valde att inte agera av olika anledningar, men noterar samtidigt att "episoden" resulterade i en stor ökning av den kollektiva ljuskvoten och många fler ljusarbetare väcktes upp. Så från deras sätt att se saken var det lyckat. Min uppfattning är att de uttalade händelserna för vissa datum är möjligheter, men att de äger rum är inte präntat i sten. Vi den tiden som leder fram till händelsen observerar GFL våra energier och reaktioner och fattar sedan ett beslut om att agera eller ej. Deras målsättning är att väcka upp så många som möjligt och "manipulerar" oss i viss utsträckning för det högsta goda och med detta mål i sikte, dvs hjälpa oss att infria de själskontrakt vi har.

Vår roll är att hålla ljuset trots upp och nedgångar samt genomgå vår egen energetiska utveckling i samband med de starka energier som kommer in till jorden. Slutresultatet är en seger för Ljuset, precis hur vi kommer dit är delvis upp till oss, men med deras hjälp.

Jag förstår också att du Toni är helt eller ganska ny till detta område. Det är komplext och det finns mycket att läsa på sajten innan du får grepp om det. Jag rekommenderar att hitta en kanal vars meddelanden du tycker om och sedan gå succesivt tillbaka i tiden med att läsa meddelanden från den kanalen. Det kan ge en mer sammanhängande bild. Ett försök till ett sammanställande ges också i texten som kallas "Perspektiv på den Nya Verkligheten".

Jag förstår dock inte riktigt koppling till sekt på grund att det är svårt att få grepp om ämnet. Sekt är dock ett av mina favoritord. De flesta tror jag ser en sekt som en grupp med en dominant ledare som får de ”troende” att göra saker och ting. Det är då ofta fråga om att bidra med pengar, att leva med gruppen och utföra arbete till gagn för ledarna. Om man lämnar sekten får man ofta betala ett högt pris av någon form. För mig är den största sekten jag känner till den katolska kyrkan.

Denna vår "rörelse" har inga jordliga ledare, och ett stort antal kompletterande icke-jordiska ledare, som alla utför Skaparens vilja. Det är ingen som begär pengar från någon. Allt arbete utförs av ljusarbetare på grund av deras kärlek och vilja att sprida Ljuset. Det är helt fritt att lämna gruppen och sluta läsa meddelandena om de inte är tilltalande, utan några konsekvenser. De flesta av oss har aldrig träffats. Även Upplyftning är enbart för de som väljer att gå med i den. Ljusarbetarna vill dock i sin kärlek till sina medmänniskor att så många som möjligt väljer Upplyftningen som en erfarenhet.

Ja, det blev kanske ett längre svar än du ville ha, men jag tog tillfället i akt, för dina frågor är nog hur många som nyligen har kommit till denna hemsida kan se saken och ställa sig frågor. Förhoppningsvis kan du också förstå var din flickvän och hennes mor befinner sig i detta sammanhang. Du har säkert mycket gemensamt med dem i din insikt om hur en förbättring av godhet behövs i vår värld.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)