Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 6 november 2013Hej per staffan

Jag har lite frågor som jag hoppas att du kan svara på. Jag undrar över nesara. Jag har förstått att det kommer hjälpa de länderna som lever i extrem fattigdom. Men hur kommer det hjälpa oss vanliga arbetare och arbetslösa mm?

En annan fråga jag är nyfiken på är Om det är väldigt nära "landningar" och kontakt med agarterna och andra civilisationer. ..När kommer dom att ta kontakt med oss? (Känns som man väntar och väntar men inget händer)

Och är dokumentären om sjöjungfrur på riktigt? ( Som visades på animal planet) berätta gärna mer om det. :)

Och hur blir det med regeringen i sverige t.ex…skall dom också bytas ut?

Kram,

Sara

Hej Sara, Jag skall försöka svara på dina frågor. Nesara: Som du kanske vet står det för National Economic Security And Reformation Act. Det är en Amerikansk lag som i hemlighet har godkänts. Den kommer inom kort att allmänt deklareras. Samma lag kommer också att gälla i resten av världen eller appliceras i resten av världen. Den innefattar till exempel förlåtelse av alla skulder till finansiella institutioner, dvs inte skulder till goda vänner, familj och osv. Det gäller dock och kanske framförallt bostadslån och lån på kreditkort och annat.

Nesara innefattar också införandet av omvärderingar av valutor och skapandet av nya valutor som är guld baserade. Dessutom kommer nya regeringar att införas i samband med införandet av Nesara. Detta blir uttalat av President Obama, så då också kommer att träda fram som den Ljusvarelse han är. Det har ju nu kommit fram att den svenska regeringen har samarbetat med NSA via britterna och den svenske regeringen kommer säkerligen att också bytas ut.

Tidsplanen i Sverige ligger nog dock lite efter de amerikanska. Man har också sagt att man kommer att prioritera de riktigt fattiga länderna och inte rika länder som Sverige. Så Sverige kommer nog lite efter också de fattiga länderna.

I samband med att de nya valutorna införs och att Nesara införs så kommer också Välståndsprogrammen finansieras, de har många namn, som till exempel Omega. Dessa skall gagna just Ljusarbetare innan de allmänna effekterna av Nesara slår igenom, dvs Ljusarbetare skall prioriteras. Jag har kontakt med olika personer dessa Välståndsprogrom i USA, där dessa program finns företrädesvis. Om någon av läsarna är intresserade att vara med på dylika ”gifting lists” som går tillbaka till Välståndsprogrammen och på så sätt tidigt gynnas av fonderna, som i slutändan kommer från Saint Germains World Trust, så skicka ett mejl till mig, Per Staffan, och jag kan efter att det har startat med den finansiella omläggningen vidarebefordra dessa namn till huvudmottagarna av Välståndsprogrammen, som i sin tur är bundna att ge bort över hälften av vad de tar emot. Det enda som behövs är namn, email, adress och telefonnummer. Bankkontouppgifter eller annan känslig information behövs ej. Det går ju också bra att sitta tillbaka och vänta på hur Nesara slår igenom också i Sverige, samt på annan direkt distribution till Ljusarbetare. Det kommer inte bara att finnas ett sätt att distribuera.

Du undrar också om detta någonsin kommer att ske och att allt förefaller att bara försenas gång på gång. Jo, det är nog många som har det intrycket. Och, ja, det har försenats. Att det har försenats är dock inte samma sak som att det inte kommer att ske.

Första kontakt med landningar och sådant, dröjer till efter regeringsskiftena och finansiella skiften. Agarterna och Galaktikerna kommer dock att presenteras och introduceras i samband med Nesara, men ej landa på engång, efter vad jag har förstått. Det kommer, men datum tänker jag inte ge mig på.

Det finns nu dock många som är av den uppfattningen att det finansiella och regeringsskiften kommer att ske innan slutet av året. Vi har dock blivit besvikna tidigare och fasta datum är inte Galaktikernas starka sida.

Angående sjöjungfruar (mermaids and mermen) - så existerar de. Jag kan inte gå i borgen på att allt som History Channel säger är korrekt, men att de existerar stämmer, enligt också andra källor.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)