Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 7 dec 2012Fråga:

Hej!

Jag har läst meddelandena från denna bloggen i ett halv år. Och finner dem mycket intressanta! Och lever i förväntan på att sanningen ska komma fram om alla där ute i universum och så vidare.

Min fråga är : Hur vet man att man är en ljusarbetare, har läst mycket böcker om andlighet själv utvecklande böcker mm och har ända sedan jag var liten alltid vetat i själen att vi inte är ensamma, och har på senare tid läst mycket om illuminati och kommit in på andra sidor av en "slump" bland annat denna sidan, och pusselbitarna har liksom bara fallit på plats! Jag undrar om värk i nacken och mycket annat är ett tecken på att kroppen håller på att förändras?
Jag känner mig otroligt stel! Jag är bara 34, men känner mig som 40 eller mer!

En annan sak jag undrar över är om man som ljusarbetare drar till sig folk, som behöver råd, jag hamnar ofta i situationer där folk behöver mig, behöver prata av sig, kan ringa mig mitt i natten, och jag kan inte säga nej, utan ger av mig själv även då.
Men tvivlar ändå på mig själv, och ser mig inte som en uppvaknad.
Skäms över mitt sätt ibland, att mitt tålamod mot mina barn brister ganska ofta! Och kan slänga ur mig dumma saker :((

Jag kan ge 190% på jobbet ( inom vården ) och verkar vara mycket omtyckt och folk tyr sig till mig hela tiden vill va nära mig vilket jag trivs med.
Jag älskar människor!
Älskar att ge råd och finnas där för den som vill och behöver.
Men jag undrar HUR VET MAN??
Jag är fortfarande osäker.
Har inte tid att meditera och söka mitt Sanna jag
Vill, men får aldrig till det, tar alltid den tiden till att umgås med familjen eller vänner.
Och hur känns det och hur vet man att man är en av dem som upplyfts nu? Och hur vet man om man ber efter ää Mikael att han är där?

Många frågor kanske, :) men hoppas på ett svar.

Får gärna lägga upp detta på bloggen
Namaste

SaraSvar från Per Staffan:

Hej Sara,

Ärligt talat tänkte jag först inte lägga upp din fråga dels för att det är personligt och dels för att svaren är så uppenbara. Sedan slog det mig att du är ett bra exempel och det nog finns många andra som sitter och grubblar och tvivlar som du.

Du är en Ljusarbetare och du kanske bara behöver att någon säger det till dig. Du fattar intresse för allt detta om den nya åldern och vad som skrivs på denna sajt och andra. Det räcker i princip för att se sig själv som en ljusarbetare. Ju mer du läser desto mer påverkas ditt medvetande och dina vibrationer ökar. En som inte skulle vara redo att acceptera sitt ljus inom skulle säga att detta är inte intressant, det är inte bevisat, osv….

Sedan går du vidare och beskriver hur folk dras till dig, vill har råd från dig, och du älskar att ge råd till andra. Vad kan vara en bättre beskrivning på att vara en ljusarbetare. Du ser dig inte som perfekt. Man behöver inte vara perfekt, enbart att eftersträva det, för att vara en ljusarbetare. Kärlek och intention är vad som är viktigt. Vi genomgår kroppsliga förändringar och det kan uttrycka sig på olika sätt. Jag kan inte säga att vad du beskriver är typiskt eller ej.

Upplyftningen kommer den 21 december. Det är framförallt då du kommer att känna det och inte nu. Du undrar ”hur man känner” – man bara känner. Det kan bli en liten försmak på onsdag – 12.12. Vi har etablerat att du är en ljusarbetare och då följer det att du kommer att känna en upplyftning den 21 december.

Du får lita på att ÄÄ Michael är där om du ber till honom. Så är det. Han kanske också visar sig för dig i en dröm, men även om han inte gör det så får du lite på det och ha tillit. Han kommer inte att lämna en papperslapp att han var där, det är ditt inre vetande och din förtröstan på och tro på ditt inre vetande som säger dig att så är fallet. Förutom detta säger ÄÄ Michael i praktiskt taget varje meddelande att han är där med de som ber till honom.

Jag hoppas det kan vara till någon hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)