Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 10 april 2013Fråga:

Hej Per Staffan!

Tack för underbar sida. Jag undrar vilket syfte ljusvarelsena har med oss ? Förstår att vi behövs för dem ,blir vår kärlek deras föda precis som de mörka lever på vår rädsla? Blir vi lika lättmanipulerade i framtiden fast i kärlek? Om vi inte som nu tar rodret över vårt liv själva förstås. Men varför är vi som är så outvecklade så viktiga.

Med ljus o kärlek
GunillaSvar från Per Staffan:

Hej Gunilla,

Tack för dina frågor. Det finns kanske fler som funderar på liknande sätt. Det finns en underton i dina frågar av att båda sidor manipulerar oss för sina egna syften, vilket skulle vara icke önskvärt. Och du undrar vad ljusets syften är.

Vad man kan säga är att du måste välja mellan ljuset och mörkret, det går inte att tjäna båda. Vi har fri vilja och om du vill utveckla dig spirituellt och uppnå den femte dimensionen så behöver du välja ljusets sida. Du har också valet att inte göra så och då kommer din själ att födas in på en annan planet efter din fysiska övergång här, eftersom Moder Jord kommer att gå vidare till 5D och personer av ljuset blir de enda som kan finnas kvar. För de som inte väljer ljuset blir det en planet i 3D, vars spirituella utvecklingsnivå liknar den vi har eller har haft på jorden. Du måste välja vilken väg du vill ta.

Vad ljuset har för syfte med oss är att dra nytta av den erfarenhet vi har fått under de senaste 13000 åren då vi har lärt oss mycket värdefullt om de mörka. På själsnivå gick vi med på att få denna erfarenhet eller själsliga förkovring. När de som väljer ljuset och når 5D så blir de högt värdesatta medarbetare för ljuset, och de behövs för att omvända andra planeter i denna galax från mörker till ljus – kanske också den mörka planeten som vissa själar som nu är här föddes in på i sitt nästa liv. Den gudomliga planen är att transformera hela denna galax till Ljuset. Läs det sista meddelandet från Sheldan Niddle, 9 april, och så får du mer detaljer.

Jag hoppas detta ger dig ett perspektiv på Ljusets syften och mål.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)