Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 12 nov 2012Subject: Kan de flesta av oss bli förbisedda?

Fråga:

Hej Per!

Jag känner mig så frustrerad och förvirrad. Jag vill att något ska hända, jag vill att vi träder in i något nytt att livet ska vända och allt detta underbara ska börja hända som skrivs på dessa sidor. Jag följer med stort intresse det som skrivs här och det har mer än en gång fungerat som en livlina för mig. Men nu undrar jag: Jag känner inget av allt detta som det skrivs om, alla energier, ljusportaler, ufon som besöker oss som alla människor ser. Jag känner ingen som förstår vad dessa sidor handlar om , har ingen i min närhet som överhuvud taget förstår vad jag pratar om när jag beskriver denna information, ingen som jag kan prata med detta om. Börjar känna det som att kanske har jag fel som tror på allt denna information. Tänk om det som skrivs bara riktar sig till en procent av jordens befolkning, de som är högt andligt upplysta. Att denna uppstigning bara gäller dem, för jag kan ju inte "känna" av allt som de känner. Tänk om resten av oss, 99 % av jordens befolkning kommer att fortsätta som om inget hänt, fortsätta gå till våra tråkiga jobb, betala skatt, bråka med ungarna, hamna hos kronofogden och gå miste om allt detta underbar bara för att vi inte är mer andligt upplysta. Jag kommer att bli så fruktansvärt besviken om den 21 december kommer och går och jag fortfarande ska läsa om våldtäkter, att skatten höjs, att människor i min närhet fortfarande mår dåligt och att moder jord kommer att se likadan ut 2013. Varför känner jag inget av alla härliga energier som det pratas om eller händer allt bara i Amerika. Eller hör jag till de som kommer att få gå kvar här?

Snälla svara!

Mvh AnnsofiSvar från Per Staffan:

Hej Annsofi,

Tack för ditt mejl, som jag har valt ut bland andra för att besvara och lägga ut på sajten, då det nog finns många som kanske har liknande funderingar och frågor. Du skriver också från hjärtat, vilket gör det lättare att besvara ditt mejl.

Det är mycket bra att du innerligt vill att det skall ske. Om det är något vi har lärt oss så är det att vi är skapare av vår egen framtid. Dualitet är/var vår skapelse och Den Gyllene Åldern likaså. Ett annorlunda tidsperspektiv är kanske förklaringen till din frustrering, dvs annorlunda från de i 5D. Kom dock ihåg att 2012 inte är slut än och det finns absolut ingen anledning att misströsta.

Det kanske finns de som tycker att inget hände fram till den 5 november, såsom var utlovat. Min förståelse är dock att det hänt mycket på det inre planet hos oss alla, men dessutom hände det mycket på det yttre planet bakom kulisserna. Illuminati har mer eller mindre sitt högkvarter för hela världen i New York, åtminstone då det gäller finanser. Orkanen Sandy slog till, helt riktad mot New York, så att hela Wall Street fick stängas ned. Det har i efterhand sagts att nya finansiella ”back-up” system sattes på plats under den tiden, vilket krävde ett stängt Wall Street. Dessutom så förstördes väsentliga och enorma arkiv tillhörande Illuminati, belägna på 55 Water Street, på Lower Manhattan. Jag har inte alla detaljer, men jag har förstått att mycket hände bakom scenen och scenen är nu satt för handling under de 40 dagarna mellan 11-11-12 och 12-21-12. Jag talar nu om händelser på det yttre planet.

På det inre planet, där utvecklingarna alltid ligger före och får händelser på det yttre planet att manifestera så fortsätter det att byggas vidare på Ljusportalen 11-11. Om du går på djupet inom dig själv och observerar dig själv kan du nog trots allt känna en viss skillnad i din person, om du jämför det med för ett år sedan. Alla har inte vaknat upp än men gör så allt fortare och i större antal. Denna sajt och andra ljusarbetarsajter växer snabbt och allt bidrar till den kollektiva medvetandenivån, vilket är sättet på vilket vi skapar vår framtid.

Exakt hur, var och när händelserna kommer säger de inte. Att det blir stora händelser innan slutet av detta år är det ingen tvekan om, vilket kommer att sätta oss på rätt kurs för den Gyllene Åldern som börjar efter vintersolståndet i december. Det finns ingen anledning att misströsta. Vi har inte detaljerna, men vi känner i oss att det börjar att sättas på plats också på det yttre planet, innan slutet av året. Tålamod och tillit är vad som krävs nu. Det finns ju inget att förlora på att tro på det bättre, då alternativet är vad vi nu har. Jag skulle vilja säga att det är nog mindre än 1 procent av jordens befolkning som följer detta och är uppväckta idag. Om vi hade haft 1 procent som ljusarbetare hade nog allt gått snabbare. Du tillhör alltså de fåtal, mindre än 1 procent, som är uppväckt. De andra skall väckas upp, om de vill, när det hela kommer ut öppet. Det blir då din roll att då hjälpa dem som nu inte förstår dig, om de kommer med frågor till dig. Så du förbereds också för denna roll.

Bland annat vad som har sagts vid vissa tillfällen är att en ekonomisk kollaps kommer att utlösa insättandet av det nya ekonomiska systemet, som en räddningsåtgärd. Först blir det kanske en kort period av ekonomiskt kaos. Så när kaoset kommer skall vi ljusarbetare se på detta med optimism och som ett gått tecken. Att det håller på att kollapsa med Euron, Grekland, Spanien och mera i Europa är det nog ingen som förnekar, och det pekar på ett allt snabbare totalt sammanbrott. Nu har tyskarna blivit så oroliga att man funderar på att kräva tillbaka sitt guld som den Amerikanska Centralbanken har förvaltat åt dem sedan det kalla kriget – tonvis av guld. Det skall ligga i ett djupt valv i New York, men inga från Tyskland har sett det på mycket länge. När det uppdagas att där inte längre finns något guld, kan det bli det som utlöser sammanbrottet av den nuvarande ekonomin och införandet av ett nytt system.

Om det blir detta som utlöser sammanbrottet eller något annat är ju spekulationer. Ett sammanbrott av det gamla systemet måste dock till innan det nya sätts på plats, stora förberedelser gjordes för detta de första dagarna av november. Obama är nu också återvald, vilket är också man har väntat på innan handling sker. Vi ligger i startgroparna.

Så var lugn Annsofi, och alla andra,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)