Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 15 okt, 2012Fråga:

Hej

Jag läste i ett av Ärkeängel Metatrons meddelanden att Obama är en god själ och jag har även förstått det så att han är på vår sida. Men sedan har jag från annat håll fått höra att Obama är ondskan själv osv.

Dessutom har jag fått information om att Galaktiska Federationen av ljus är en Illuminati skapelse för att vilseleda människorna att tro på saker som inte är sanna. Och när allt det vi blir lovade inte händer så kommer vi inte vilja samarbeta med några utifrån över huvudtaget.

Jag vet att det finns mycket vilseledande information där ute. Men det finns de som har samma information som ni och de litar jag på. Personligen tycker jag bra om Obama men blir påhoppad för att jag gör det. Sådana människor lever i rädsla och jag har varit tvungen att radera dem från min vänlista.

Vad jag undrar över är hur ni ställer er till påståenden som ovan??? Att ni i själva verket jobbar för Illuminati?

Vad vet ni om de som ni tar emot kanaliseringar från?

Skulle vara tacksam för svar.

Själv arbetar jag med att få hem vilsna själar som blivit kvar här av en eller annan anledning, healing och skriver på en bok för att ÄÄ Mikael har hävdat att jag ska göra detta. Den boken skriver sig själv kan jag tala om.

Ljus och kärlek

MarithaSvar från Per Staffan:

Hej Maritha,

Tack för ditt mejl. Det är fler som har ställt liknande frågor och jag vill ge ett svar, på dina frågor som är av allmän karaktär.

Det handlar mycket om urskiljning det du tar upp. För det första kan jag lugnt säga att vi inte arbetar med Illuminati. Om något påstår detta så kan jag bara dra slutsatsen att de inte har läst meddelandena som läggs upp på vår sajt, vilka konsekvent betonar vårt arbete för Ljuset och emot Illuminati, vilka tillhör de mörka. Om du har sådana vänner skulle jag bara rekommendera dem att läsa våra meddelanden och om de är intellektuellt ärliga kan de bara komma till rätt slutsats.

Det finns dock de som påstår sig arbeta för ljuset och den Galaktiska Federationen av Ljus, men i själva verket arbetar åt de mörka, vilket gör det mer komplicerad. Vi hade ett fall tidigare - Greg Giles, som startade med välformulerade meddelanden i enlighet med Ljuset och blev accepterad av många Ljusarbetare. Hans meddelanden blev dock falska med tiden och min urskiljning sade mig att han inte (längre) var av Ljuset. Jag beslutade att inte längre lägga upp hans meddelanden på sajten i somras. Jag gav en förklaring för min urskiljning då det gällde Greg i mitt svar till Åsa, den 20 augusti, som fortfarande finns upplagt under Frågor och Svar. För ca två veckor sedan kom Greg ut med ett mycket ”stört” meddelande där han öppet sa att hans källor inte var utav Ljuset och bad delvis om ursäkt för hur han hade manipulerats av källor ej ifrån Ljuset. Han sade också då att han tänkte ”sluta” som kanal. Meddelandet är fortfarande ämnat att förvilla Ljusarbetare och kommer inte att översättas. De som vill läsa kan göra så be eget bevåg på engelska, men vår uppfattning är att det inte är av sanning och fullt av försök att manipulera Ljusarbetare med rädsla och tvivel.

Poängen här är att de mörka försöker att nästla in sig på alla sätt och vis och bedra och vilseleda Ljusarbetare, så dina frågor är motiverade. Jag använder min urskiljning då jag väljer vilka meddelanden som läggs ut på st-germain.se. Jag uppmanar varje läsare att göra samma sak, då det gäller meddelanden på st-germain.se eller från andra källor. En ledtråd för urskiljning som SaLuSa har gett är att de som hyser och uttrycker kärlek och respekt i sina meddelanden kommer från Ljuset. Medan de som uttrycker ett meddelande fullt av rädsla och är mestadels intellektuellt fokuserade, ofta med avsaknad av respekt mot ”markpersonalen”, dvs Ljusarbetare, och är ej hjärtefokuserade är inte av Ljuset.

Vad President Obama representerar är under debatt runt om i världen. Min förståelse är att han är en högt stående spirituell själ som är utvald att leda världen in i Ljuset. Han har inte kommit till sin rätt än, utan har blivit tvungen att fatta beslut som går emot hans vilja på grund av de styrande krafterna bakom scenen – USAs hemliga regering. Den Galaktiska Federationen väntar delvis på att se hur han blir omvald innan de sätter fart med införandet. (Om han inte blir omvald, finns det andra planer.) Valet är dock en milstolpe, och han kommer sedan att träda fram och ta steg för att leda USA och världen mot en ny Gyllene Ålder. Det är många som inte tycker om att höra att USA nu skall ”leda” igen, med tanke på allt som USA har ställt till med i världen. Jag har en viss förståelse för detta. Dock skall man komma ihåg att USA har styrts av Illuminati sedan 1913 då den Amerikanska Centralbanken startades. De som motsatte sig Illuminati har mördats, t.ex. Kennedy bröderna eller på senare tid (25 oktober, 2002), en mindre känd Senator Wellstone från Minnesota, då han var ett hot. Så med Illuminati borta går USA, förenklat uttryckt, tillbaka till den ursprungliga Konstitutionen, vilken Saint Germain hade mycket att säga till om när den etablerades. Utifrån denna nya och Ljusa bas kommer President Obama att leda.

När det gäller att ”det inte har hänt något”, så är det något många meddelanden tar upp och har tagit upp på senare tid, som finns på sajten. Så bättre svar än vad jag kan ge finns där, för de som vill läsa. Jag kan ge min personliga uppfattning om var vi står och är idag.

Det är accepterat att processen är försenad, till stor del beroende på 9-11. Det ses dock inte som ett problem. Sedan 9-11 har kampen mellan Ljuset och mörkret intensifierats, en kamp om folks sinnen, tankar, medvetande, och förståelse. De mörka har kämpat och lyckats med att sätt krokben, men delvis bara för att deras fria vilja har respekterats och Ljuset har därför låtit det ske. Det är nu på den allra senaste tiden som Ljuset har fått mer dispens och gudomlig auktoritet att träda in emot de mörka, i och med att Ljuset seger är gudomligt förordnad.

Under perioden av förseningar har det dock blivit så att allt fler själar har väckts upp och är nu öppna inför Upplyftningen och Uppstigningen. Detta ser den Galaktiska Federationen av Ljust mycket positivt, då man har haft som målsättning att så många själar som möjligt väljer att lyftas upp. Delvis av denna anledning ser man inte förseningarna som ett problem. De av oss som har varit medvetna om processen under många år eller några år känner oss dock frustrerade, men det är det ok som vi får ta på oss som Ljusarbetare och samtidig fortsätta att stråla vår energi så gott vi kan. GFL säger också att det har hänt en hel del i rätt riktning i själva verket, men att massmedia fortfarande har makten att tysta ned det.

Vad vi alla väntar på är att något stort skall hända, eller kanske en serie av stora händelser, som inte kan förnekas eller döljas av massmedia. Detta är på gång. Det är min förhoppning och tro att det skall hända innan årets slut. SaLuSa sa i ett av hans senare meddelande att ”Avslöjandena kommer att ske innan slutet av året”. Det är något han alltid har sagt, men uppenbarligen så ändrar han inte på detta trots den korta tid som är kvar. Förhoppningsvis kommer också de ekonomiska och politiska förändringarna att äga rum innan slutet av året, vilket mång meddelanden pekar emot.

Man skall komma ihåg att slutet av året blir både en klimax och en ny början. Det blir slutet och klimax på Fiskarnas Ålder, och slutet på dualitet, samt en mycket kraftig införsel av Ljus den 21 december på grund av upplinjering med Alcyon i Plejaderna, vår Centrala Sol runt vilken vårt solsystem tar ett varv varje ca 26000 år, och Vintergatans Centrum

Detta ger en mycket god start för 2013 då vi träder in i Åldern av Vattumannen eller den Gyllene Åldern. Så starten blir detta år, men exakt hur starten kommer att se ut är inte klart beskrivet, för att inte ge de mörka förhandsinformation.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www.st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)