Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 20 nov 2012Fråga:

Hejsan.

Tack för en bra sida med bra information om kommande tider.

Läser en del kanaliseringar men mest Sananda.. jag ser fram emot en ljus framtid med mer kärleksfulla och medvetna folk.. men har många funderingar då den andliga vägen var en väg jag började gå för ca ett år sedan så är inte så lärd i allt ännu och mycket är ännu för mig helt nytt och obekant som detta med upplyftingen tex.. vad innebär det konkret? Som jag känner och vill så vill jag leva i ett högre kärleksfullt medvetande men inte i någon annan dimension i ett annat liv.. jag vill fortsätta leva här på jorden och jag vill inte separeras från min man och barn som det skrivs om i vissa kanaliseringar.. "var och en tar sin egen väg, men oroa er inte för era kära de kommer att bli väl omhändertagna.. " Kommer vi att lyftas upp till en annan dimension eller kommer vi alla att komma till efterlivet om det inte går att stanna på jordens yta om det blir ett polskifte och många jordbävningar osv.. eller kommer vi komma till den inre jorden eller strålas upp i rymdskepp? Det är så mycket information överallt och olika saker som ska hända.. men vad jag behöver nu är att hitta min sanning hitta mitt inre och finna min livsväg.. tror fler undrar samma saker som jag,, tacksam för svar,

Mvh Bella.

Svar från Per Staffan:

Hej Bella,

Ja, det finns mycket information att välja på. Som du säger behöver du hitta din sanning. En stor del av detta nya är att hitta vetandet vi har inom, genom att välja den information vi vill tro på och urskiljer som sann.

Jag kan tala från hur min sanning om hur det ser ut när det gäller Upplyftningen den 21 december. Till att börja med så blir det inget skifte av poler och inte heller medföljande stora jordbävningar. Jorden kommer att snurra på som vanligt och vi går in i nästa år. Den 21 december innebär dock att jorden ligger i rak linje med Alcyone, vår centrala sol, och också i rakt linje med Vintergatans plan. Vid detta tillfälle får vi stora mängder Ljusenergi som kommer till Jorden. Effekten blir att Moder Jord lyfts upp till femte dimensionen, samt en del individer som har kommit längre på sin väg än andra, stiger också upp till femte dimensionen då. Det betyder inte att de lämnar jorden eller beger sig i väg till olika rymdskepp. De blir kvar på ytan och personer i 5D kommer att existera parallellt med de som fortfarande är kvar i 3D på jordens yta under en tid, ett antal år. Det har nämnts från 5 till 30 år. Under denna tid, som är början på den Gyllene Åldern, vilken startar med år 2013, kommer de som fortfarande fungerar i 3D få vidare information och valet att göra en intention att existera 5D eller ej. Mycket information kommer att spridas på ett mer direkt sätt än via kanaliseringar såsom det görs idag. Det blir olika typer av media kommunikationer och sändningar. Här kommer vi att få hjälp från Mästarna, Utomjordingar, Mänskligheten i Inre Jorden, som redan befinner sig i 5D, och andra. Samtidigt har Ljusenergin stigit högst väsentligt vilket påverkar vårt DNA.

Samexistensen av individer i 3D och 5D kan inte pågå alltför länge. Uppstigningen till 5D är en individuell process och om vissa individer inte väljer att följa med Jorden till 5D, trots all information om den underbara existensen som det innebär, så blir sådan individer tvungna att avsluta sina liv på Jorden. Det sker på ett naturligt sätt via sjukdomar och annat. Deras själar återföds därefter på en annan planet i 3D, där de kan fortsätta sin skolning i 3D. Att de då blir ”väl omhändertagna” betyder att de får hjälp från de högre dimensionerna även där, så att de så småningom också kan lyftas upp till 5D. Vår naturliga utveckling är att sträva uppåt i dimensionerna och närma oss Skaparen. Jorden kommer att bli en planet i 5D och enbart individer som har uppnått 5D kan förbli kvar på denna Jord.

Förväntan är nu att innan 21 december, 2012, så kommer vissa stora händelser att äga rum, som kommer att förändra våra samhällen, och den förändringen fortsätter in i 2013. Det sätter scenen och gör det lättare för många att uppnå 5D inom kort, men den individuella uppstigningen till 5D för varje individ sker i var och ens egen takt under de närmaste åren. Det kan se ut som att familjer splittras och separeras, och på sätt och vis så blir det så, men enligt var och ens informerade val i frågan. Om man inte önskar sig ett ”paradis på jorden” så är det ingen som påtvingas det. Samtidigt måste det förstås att de som förblir i separation i sina tankar (3D, dualitet) inte kan fungera väl ihop med de som ser oss alla som varande Ett, i 5D. Så de som tror på separation separeras från de som tror på att vi alla är Ett. Energierna kommer helt enkelt att bli sådana att det rent fysiskt inte går för individer att fungera i 3D som vanligt under en längre tid, efter 21 december, vilket leder till en naturlig bortgång, utspritt under ett antal år.

Det blir alltså inga tvång, bara val och beslut att fatta. De som inte vill eller inte kan ta åt sig den Nya Verkligheten får fortsätta att leva i dualitet precis som nu. Det vill säga de föds in till en mänsklig familj på en planet i 3D, vilket de har gjort i detta liv. Enda skillnaden blir att nästa gång föds de in till en mänsklig familj på en annan planet i 3D, och det är inte Jorden, och de har då inte inget medvetet minne av sin tid på Jorden, parallellt med att de idag inte kommer ihåg sina tidigare liv och/eller inte tror på reinkarnation. Så det kan sägas vara som vanligt för de individer/själar som inte väljer 5D.

Existensen förändras dock för de som väljer 5D, vid detta unika tillfälle att göra så, och förblir kvar på Moder Jord, då hon har valt 5D. För dessa individer blir det stora förändringar, men det var nog inte din fråga.

Jag hoppas att detta kan vara till hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)