Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 23 nov 2012Fråga:

Hej!

Vad är skillnaden mellan att upplyftas till 5 D och uppstiga till 5D?

Jag har läst St.Germainsajten varje dag sen ett år tillbaka och det står då och då att vi skall försöka tänka på vilket liv vi önskar oss i 5D men hur skall vi kunna fantisera om det när vi inte vet vart vi kommer.

Läste för några dagar sedan att våra Guider kommer att hjälpa oss finna den plats som passar vår själs nivå bäst.

Vad tror du kommer att hända med oss när vi uppstigit till 5D och lämnar Moder Jord?

När tror det är möjligt för människor/varelser att återvända till Moder Jord? 100, 200 år eller mer?

I Ljus och Kärlek

TinaSvar från Per Staffan:

Hej Tina,

Tack för dina frågor. Jag är glad att du har läst sajten under ett års tid. Jag måste dock korrigera din förståelse något, om du inte tar illa upp.

Till att börja med så är orden upplyftning och uppstigning två olika översättningar på det engelska ordet ”Ascension”. Detta ord används med olika betydelser på engelska. Dels kan det innebära en delvis upplyftning i medvetande nivåer och inte nödvändigtvis hela vägen till 5D och ibland syftar det på själva uppnåendet av 5D, dvs man har gått hela vägen. Då den 21 december medför en delvis upplyftning för många och ett uppnående av 5D för en del, inklusive Moder Jord, föredrar jag att referera till processen som sker den 21 december som Upplyftningen. När det är klart att ordet ”Ascension” hänför sig till uppnåendet av 5D för en individ, Moder Jord eller hela kollektivet använder jag mig av ordet Uppstigning. Det är inte alla översättare som gör denna distinktion, och läsare måste vara medvetna om detta.

En annan anledning till att göra distinktionen mellan de två är att Uppstigningen omedelbart associerar till Jesus och andras lämnade av Jorden då de når 5D, Att lämna Jorden kommer så att säga i samma paket som ordet Uppstigning. Du har också fått den missuppfattningen då det gäller existensen i 5D. För att alla skall tänka igenom vad 5D innebär så är en mer neutral term, som Upplyftningen, bättre att använda. Faktum är att alla som når 5D och vill vara kvar på Jorden blir kvar på Jorden, då Moder Jord når 5D, vilket hon inte gjorde vid Jesus tid, och det finns ingen anledning att lämna Moder Jord. Det går ju naturligtvis bra att resa till den Inre Jorden och besöka rymdskepp, och en del väljer att lämna Jorden och bo på rymdskeppen för att besöka andra världar. Det är ett val av fri vilja.

Så du behöver inte lämna Moder Jord, om du inte vill. Det är bara att följa med Moder Jord till 5D, då hon blir än vackrare.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)