Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 27 okt 2012Fråga:

Jag följer nyheterna med spänning och förväntan på hemsidan sedan början på året. Jag undrar hur det blir med vår identitet. Idag har vi en yrkes-, etnisk-, familje- könsidentitet. När vi når ett högre medvetande och kommer åt våra tidigare identiteter (språk, erfarenheter, kunskaper) då måste vi få en ny förändrad roll i samhället. Vissa idag är arbetslösa, sjuka, medan andra som jag, har ett bra jobb, och trygghet. Man planerar kort och långsiktigt i livet men nu med stor sannolikhet ingenting gäller om 5-6 år. Till ex. gamla studielån, hur mycket man amorterar på bolånet, pensionsförsäkring, att vidare utbilda sig.....det är lite meningslöst att planera långsiktigt.

Jag tror inte att det är en valfråga att vara med i Upplyftningen (vem skulle inte välja ett bättre liv?) utan en mognadsfråga.

Illuminati grupperna har jag svårt att föreställa mig som de beskrivs, som en medveten, enhetlig, sammanhållen, sammanbiten maktelit som vill bara sätta käppar i hjulet. De är säkert välutbildade, rika människor men de drabbas också av sjukdomar, av depression, av ålder, de blir bedragna av sina 30 år yngre fruar när de når viagraåldern. Vill de lämna en förstörd planet till sina barn? Vem vill bli inte lycklig? De kan inte vara idioter!

Jag nämnde att det måste vara en mognadsfråga att gå vidare till högre dimensioner. Men vem är mogen?

Der var några av mina funderingar,

Med vänlig hälsning, Barna

Svar från Per Staffan:

Hej Barna, Tack för mejl och jag här glad att du är inne och läser på vår sida sedan början av 2012. Det har kommit ut mycket information sedan dess. Du har ett flertal funderingar och frågor. Jag skall försöka att ge ett perspektiv, men svaren finns dock till stor del i de meddelanden som har kommit ut under detta år.

Du funderar på hur vår identitet kommer att förändras från hur vi ser oss själva nu och i framtiden. De identiteter du tar upp tillhör samtliga vårt liv i 3D, i olika aspekter. Något som kommer att gå upp för oss, eller åtminstone de som vill lyssna inom sig och ta emot meddelanden utifrån, är att vår verkliga identitet kommer fram och är att vi valde att inkarnera vid denna tid på jorden för att utföra ett uppdrag – att sprida Ljuset och ta emot Ljuset, till gagna för alla och Moder Jord. Detta är och blir vår nya överordnade identitet, annat som välbetald yrkesmänniska eller ej, sjuk/frisk osv vidare är underordnat och upplevs bara som identiteter inom ett 3D tankesätt. Jag rekommenderar att du läser Sanandas meddelande från 25 oktober för att få ett perspektiv på vilka vi är, varifrån vi kommer och vår identitet.

Jag kan hålla med dig att välja Upplyftningen kan beskrivas som en mognadsfråga, det är fråga om spirituell mognad. Det medför inga nackdelar eller något negativt att välja Upplyftningen. Dock om man inte är van att behandla andra som jämställda eller likar och känner det som att ”man måste börja älska andra” så kanske man inte är mogen och väljer således inte Upplyftningen, då man föredrar att försöka behålla den privilegierade positionen man har, detta gamla tankesätt är dock inte möjligt att behålla om man vill bli kvar på denna Jord. Om man inte väljer Upplyftningen så kommer den själen så småningom att avsluta sin fysiska inkarnation på denna Jord och födas in på en annan planet på en 3D nivå. De som blir kvar och väljer Upplyftningen går med Moder Jord till 5D. Detta har beskrivits många gånger i olika meddelanden.

Det kommer att bli en övergångstid då stor information kommer ut, för att alla skall kunna göra ett informerat val då det gäller Upplyftningen. Denna process kommer att fortsätta på en individuell basis in i 2013 och vidare. Då kommer också levnadsvillkoren att förbättras och gör det lättare att fatta beslut. Det blir allmän skuldförlåtelse, nya teknologier införs, fattigdom och krig upphör, processen för föryngrande påbörjas och sjuka botas….

När det kommer till dina funderingar om Illuminati så får jag intrycket av att du lever lyckligt ovetande om den ondska eller mörker som där finns representerad. Deras planer att förslava Jorden och dess folk, vilket de var nära att lyckas med, kommer också att läggas fram vid Avslöjandena. De flesta lever ovetande om dessa planer. Jag vill dock korrigera dig lite - Illuminati är den allra yttersta eliten och är få i antal och är oftast dolda. Den allmänt rika eliten inom finansvärlden osv är endast undersåtar eller soldater åt Illuminati. Jag skulle rekommendera dig att läsa vad David Ike har skrivit om Illuminati för att få en bättre uppfattning. Vi tar inte upp de mörka så mycket i våra meddelanden för att inte bevärdiga dem med våra tankar och energier.

Jag hoppas att jag har gett dig en lite bättre bild på var vi, dvs den nya/sanna verkligheten, som nu inom mycket kort kommer fram på ett storslaget sätt, står i de frågor du tog upp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)