Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 28 okt 2012Fråga:

Hej!

Vilken vecka det verkar bli!

Jag har en fråga eller egentligen två som du kanske kan svara på; hur vet man om det är inskrivet i ens livsplan att stiga upp bland de första eller att vara kvar i 3D-upplevelsen ytterligare en tid - faller det sig bara naturligt när det sker s a s?

Kan man redan nu räkna ut vilka av ens medmänniskor som kanske kommer stiga upp tidigt eller inte? Vissa människor lever ju utifrån hjärtat, med generositet, medmänsklighet, kärlek etc men kan ändå inte tro på detta med Uppstigningen.

Typiska frågor ifrån en 3D-upplevelse förmodligen -en vilja att få bekräftelse, räkna ut saker i förväg...!;)

Många hälsningar LottaSvar från Per Staffan:

Det finns förmodligen fler som har liknande frågor så tack för att du gav tlllstånd att lägga upp svaret på sajten. Jag kanske kan ge svar delvis.

Det finns ett meddelande som nyligen liknade upplyftningsprocessen med ett maratonlopp. Det finns vissa som redan från början tillhör tätklungan, och tillhör de som går i mål först. Andra lunkar sakta och säkert igenom loppet och kommer i mål de också. Implikationen är här att det viktigaste är att komma i mål och att vinna eller vara först är mindre väsentligt. Mer väsentligt kan vara att hjälpa andra på vägen, om de vill ha hjälp.

Varje individ får då avgöra om de tycker att de tillhör tätklungan eller ej. En fälla här kan vara egot som fortfarande spelar spratt på ljusarbetare som anser sig vara avancerade och ligga i täten. Det är nog säkrast att sikta på att komma i mål.

När det gäller andra runt omkring dig som är goda människor som du beskriver så är de med all sannolikhet de som lunkar igenom loppet och kommer i mål. De har inte än vaknat upp, men kommer förmodligen att göra det när nyheterna om detta kommer ut allmänt. Det finns då tid kvar för dem att välja upplyftningen. Alla behöver inte gå i mål innan den 21 december. De flesta av oss fortsätter vår upplyftningsprocess under 2013 och kanske än längre. Så det finns inge anledning att oroa sig över sina goda vänners öden – det finns inget du kan göra åt saken i vilket fall som helst.

Det är bara de som trots att de har fått all information, och inte kunnat undgå det, väljer att inte ta del av upplyftningen som lämnas kvar och inte går i mål.

Hoppas det kan vara till hjälp.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)