Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 29 okt 2012Fråga:

Hej!

Har massor med frågor egentligen men börjar med några få denna gång...

Har läst alla meddelanden sedan i mars-april tror jag, och tycker ibland det är lite dubbla budskap, eller oxå är det jag som inte förstår...

Det har sagts att ingen ska känns smärta, eller behöva skiljas från nära och kära. Men sedan sägs det att de som väljer att inte stiga upp blir kvar eller flyttad, viltet ju kan innebära separation?! Det sägs oxå att ens små barn följer med oavsett?

Undrar oxå hur det kommer se ut med bildandet av familj, kommer man att kunna bli gravid och få barn som vanligt? Hur länge kommer man att leva?? Läste någonstans om 800 år men även läst evighet?

Detta är stort och förmodligen ganska komplext, jag förstår inte allt och det är nog inte möjligt heller...

Vill dock så gärna tro på detta och önskar av hela mitt hjärta att det blir en förändring/uppstigning.

Tack!

Med vänliga hälsningar

MariaSvar från Per Staffan:

Hej Maria,

Tack för dina frågor. Ja, det är komplext och jag skall försöka lägga saker på plats om jag kan. Jag skulle också rekommendera dig och andra läsare att gå tillbaka i tiden och läsa äldre meddelanden. De är inte inaktuella bara för att de är några månader gamla, och olika aspekter tas upp i olika meddelanden.

Jo, det är sant att ingen smärta eller lidande kommer med upplyftningen. Det här med att skiljas från nära och kära är dock mer delikat. Det kan bli och kommer att bli en viss separation, som kan ske rakt igenom en familj. Jag talar här om vuxna. Alla dina kära familjemedlemmar kanske inte väljer upplyftningen och det blir då så småningom en separation, under kommande år – dvs inte innan slutet av året. Det blir en period framöver då en del lever i 3D och andra i 5D samtidigt på Jorden.

Om dina vänner är godhjärtade och kära som du kommer de dock säkert att småningom välja upplyftningen och det blir ingen separation för dig/er. Det finns tid och ingen anledning till panik eller att försöka ”övertala/rädda” dem. Information kommer ut i det öppna inom kort, med all sannolikhet innan slutet av året, och det kan då på eget vis börja fatta beslut.

När det gäller små barn som inte är tillräckligt utvecklade för att fatta beslut på egen hand så går de med föräldrarna. De valde sina föräldrar innan de föddes och har på så sätt redan gjort sitt val.

Det går bra att skaffa barn på det gamla vanliga sättet. Nya bebisar som nu föds är säkerligen av den mer avancerade sorten och stannar med sina föräldrar. Ja, när vi når 5D så kommer vi att få en livslängd på 800 år eller mer. Vi dör inte längre utan gör ett informerat beslut om att byta kropp och kanske miljö, då vi har lärt oss tillräckligt med den kroppen vi har haft i ett tusental år. Det kan sägas att vi redan nu gör det efter ca 70-100 år, men i 5D blir det mycket mer medvetet.

Hoppas det ger svar. Igen så rekommenderar jag att läsa mer på sajten. Svaren jag har gett dig är ganska väl behandlade i ett flertal meddelanden. Jag kan rekommendera att välja en källa, kanske SaLuSa, Nidle, ÄÄ Michael, Sananda, och sedan gå tillbaka i tiden. De har olika stilar och tar också delvis upp olika aspekter så välj någon du tycker särskilt mycket om när du går tillbaka i tiden.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)