Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 29 nov 2012Fråga:

Hej!

Har följt hemsidan med stort intresse i nåt år och känner att informationen i meddelandena talar till mig på ett sätt som får mig att känna mig trygg och "hemma". Tycker dock inte om vissa kanaler som hetsar till förbättring, att man inte duger som man är, det finns lite tid kvar osv. inte känns ok.

Nu till min fråga, som du får lägga upp på hemsidan om du vill.

Det sägs att hela universum stiger upp den 21 dec 2012, allting flyttas upp ett pinnhål som stegen på en stege. Betyder det att vi fortfarande kommer att ha lägst medvetande.

Tacksam för svar.

Mvh OlleSvar från Per Staffan:

Hej Olle,

Tack för din uppskattning och ditt uppvaknande.

Ja, vi har en spirituell hierarki, som är skapad av Skaparen. Vi rör oss alla uppåt i denna hierarki för att till sist förena oss med Skaparen, från vilken vi kom. Det är alltså en hierarki, men baserad på andlig utveckling och inte makt.

Vi är inte längst ned på denna stege. Vi befinner oss i den tredje dimensionen och är snabbt på väg till den femte. Djuren i andra dimensionen och mineraler i första dimensionen befinner sig i en ”lägre” dimension. Det här med lägre och högre skall dock tas med en nypa salt. Ofta är det fråga om hur själen har valt att uppleva. Vi här på Jorden kom från en högre dimension, men valde att uppleva den tredje dimensionen på ”fängelseplaneten Jorden”, dels för att frigöra Jorden och låta henne gå till den femte och dels för att förkovra oss själva med erfarenheter och tillväxt, för att kunna tjäna bättre i framtiden. Vi kommer nu att återgå till den femte därifrån vi kom.

Jo, det sägs att hela Universum förhöjs ett steg och vår Vintergata skall så småningom bli en Galax helt i Ljuset. Det finns dock åtskilliga civilisationer i denna Galax som är kvar i 3D och kanske än mörkare än vad vi har upplevt på Jorden. Vi valde vår upplevelse på Jorden och vår nu kommande Upplyftning till 5D för att vara bättre förberedda att hjälpa andra, framförallt de civilisationer som är kvar i 3D I Ljus och Kärlek. Vi kan förena oss med GFL och vara i tjänst till andra, för att de skall kunna utvecklas från 3D till 5D. Detta var en stor anledning till att vi tog på oss träningsprogrammet här på Jorden, för eoner av tid sedan.

Att allt förhöjs uppåt i och med Upplyftningen skall nog inte tas alltför bokstavligen för varje dimension, det finns också grader av Ljus inom varje dimension. Det skall nog mest ses som en mycket positiv förskjutning i rätt riktning.

Jag har dock också förstått att vissa Mästare som nu talar till oss från 5D kommer inom kort att förflyttas uppåt, samtidigt som vi når 5D, och de kommer att fortsätta att hjälpa oss från en högre dimension.

Mer svar än detta kan jag nog inte ge. Vi får väl vet mer så småningom.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)