Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar


Frågor och svar 30 mars

Hej Per och tack för att vi så gott som varje dag kan läsa kanaliseringar som ger oss hopp. De stora förändringarna sker ju inombords så de är ju vars och ens egen upplevelse.Jag läser också artiklar om miljö, hälsa mm. Det jag skulle vilja ha en förklaring till är...chemtrais, HAARP, elektromagnetisk strålning, vädermanipulering, aluminium,barium,strontium, svåra sjukdomar, klimatförändringar, Nasa, FN, Nato mm.hur länge ska detta få fortgå och vad görs och vad kan vi få för lugnande svar från våra uppstigna Mästare?
Tacksam för svar..Eva


Hej Eva,

Tack för din uppskattning. De problem som du beskriver, chemtrails, HAARP mm tillhör ju samtliga den mörka agendan och är en del av deras arsenal för att kontrollera oss. Ljuset håller detta någorlunda under kontroll och det är beskrivet i många meddelanden. Du undrar hur länge detta skall pågå, och det är nog många som vill veta. De mörka tillåts fri vilja till själva slutet och kan därför fortsätta med dessa program till att de är helt avsatta. När blir de helt avsatta undrar du då. Ja, det väntar vi alla på och det skall inte dröja så länge. Detta år skulle vara min gissning just nu. Tidpunkten avgörs av Guds plan för Jorden och inte ens de uppstigna Mästarna eller den Galaktiska Federationen vet den exakta tidpunkten. Det avgörs på en högre dimensionell nivå än till och med deras.

Med fortsätt att läsa våra meddelanden som är fulla av Ljus och var och en på sitt sätt ger lugnande besked, men ber oss också om tålamod.

I Ljus och Kärlek,

Per

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)