Startsida Blog Om Sajten Kontakta Frågor och svar
Frågor och Svar, 31 aug 2012Fråga:

Hej!

Innan vi föds här på jorden så har ju våra liv i stort förutbestämts och därför undrar jag om det redan har bestämts vad som skall hända, vart vi skall komma, efter den 21 december 2012, vi har ju i eoner av år vetat att vi skall upplyftas till 5:e densitet och lämna vår moderjord -Gaia?

Varför har de uppstigna mästarna inte beskrivit hur det ser ut på deras planeter, finns det berg, skogar, hav, blommor, hus eller liknande. Eftersom deras teknik är överlägsen vår så kan de väl visa foton t ex.

Vi vet ju inte heller hur de som bor där ser ut, på de olika planeter, nu har kanske många en föreställning att de kanske ser ut som på de filmer som handlar om olika rymdvarelser.

Är alla vegetarianer?

Det är många frågor som dyker upp.

Med vänlig hälsning

Rose-MarieSvar från Per Staffan:

Hej Rose-Marie,

Tack för dina frågor som kan vara av allmänt intresse.

Jag vill nog nyansera ditt påstående först. Situationerna vi föds in i och utmaningarna vi får är förutbestämda, men vi har fortfarande fri vilja och de är upp till oss hur vi klarar av utmaningarna. Om du med din fria vilja har valt att lyftas upp och stiga upp och om du följer ljusets väg som kommer du att nå den femte dimensionen. Om det händer runt omkring 21 december eller efter detta datum kommer att variera enligt person, vilket klart förklarades i meddelandet från Andromeda 27 augusti, och lades ut den 28:e. De som är redo når femte dimensionen redan 21 december och andra får mer tid på sig och når femte dimension så snart som möjligt efter det datumet. Av den anledningen hänvisar jag ofta till händelsen den 21 december som Upplyftningen, dvs alla lyfts upp, men inte alla hela vägen till femte dimensionen vid det datumet. Uppstigningen, däremot i mitt bruk av ord är när en individ eller entitet når femte dimensionen.

Jag får dock korrigera dig då det gäller att lämna Gaia. Det är de som inte väljer slutlig uppstigning till femte dimensionen som lämnar Gaia. Gaia stiger upp till 5D och med henne stannar eller följer alla som har samma aspiration. De som väljer att stanna inom 3D kommer att avsluta sina liv här via sjukdomar, hög ålder eller på annat sätt och födas in på andra planeter i 3D och fortsätta med dualitet och liknande liv som de har fört på Jorden under en lång tid.

Jag kan inte tala för Mästarna och varför de gör si och så. Jag kan dock säga att de inte befinner sig, i vanliga fall, på en annan planet. De befinner sig i vanliga fall på större Moderskepp som tillhör den Galaktiska Federationen av Ljus. Särskilt så är det skeppet Nya Jerusalem där Sananda och Saint Germain finns. När det gäller hur det ser ut så har det sagts att den gamla TV serien StarTrek inte är alltför långt ifrån sanningen. Den infördes för att förbereda folk på hur det ser ut.

När det gäller kost så behöver individer i 5D först och främst äta mycket mindre och får mycket av sin energi direkt från omgivningen. De sover också mycket mindre. Den mat de äter är färsk, med mycket frukt och grönsaker. Det är min uppfattning att de inte äter kött. I vår situation nu är nog det allra viktigaste för tillfället att inte äta processad mat, för att undvika alla kemikalier.

Jag hoppas att detta ger svar på dina frågor.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan www-st-germain.se

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)