About the Site

Redaktionen av denna sajt består av individer som ser sig som Ljusarbetare. Vi arbetar för att sprida Ljus och Kärlek på alla sätt möjliga, via kunskap och information, och till stor utsträckning genom att sätta ett exempel. Vad Ljus och Kärlek representerar, till skillnad mot mörker och rädsla, beskrivs bäst i de många kanaliserade meddelandena som återges på denna sajt.

Sajten skall ses som varande under utveckling. Vi välkomnar alla som vill bidra på olika sätt, från webb design till bidrag med ny information från Ljuset. Förväntningarna är att mycket ny information kommer att delges via de källor som återges på denna sajt, särskilt när en del av denna kunskap börjar komma ut i den allmänna pressen och media. Andra källor kan också läggas till i framtiden till denna sajt.

När omvandlingarna börjar på allvar, med uttalanden och omstrukturering i Sverige och i världen som helhet förväntar vi oss att många kommer att känna sig omtumlade och kanske förvirrade. Förhoppningen är att information på denna sajt och kontakten vi representerar kan tjäna medmänniskor och utveckla Ljuset vidare.

Om ni på något sätt vill bidra och arbeta med oss skulle vi vara mycket glad om ni skickar ett mail via ”Kontakta” och låter oss veta lite om er och era idéer.

Redaktionen