Confirmation from Hatonn that the UFO unveilings have begun

Bekräftelse från Hatonn att

UFO avtäckningarna har påbörjats

 

Steve Beckow

av Steve Beckow

Jag har en bekräftelse från Befälhavare Hatonn att en massavtäckning ägde rum i New York City 13 oktober, 2010. Befälhavare Hatonn leder en multidimensionell rymdflotta och deras kommunikationer, vilken kommer att assistera oss med att återställa planeten, föra in välståndsprogrammen, och förbereda oss för Upplyftningen. 

Igår skrev jag till Suzy Ward, som kanaliserar sin högt utvecklade son, Matthew Ward, och likväl Hatonn, Ashtar och andra. Jag bad Suzy att fråga Matthew om föremålen som sågs i New York var ballonger eller ej. Tyvärr så formulerade jag inte min fråga särskilt väl så Suzy svarade att varken Matthew eller Hatonn kunde bekräfta eller förneka att föremålen som sågs var ballonger. Vad jag inte frågade var om de var rymdskepp. (Dumt av mig.) 

Suzy sa också: ”De sa att skepp runt om i världen avtäcks vid olika tidpunkter och det kommer att fortsätta att hända med ökad frekvens, som en del av den ökade aktiviteten vilket kommer att resultera i officiellt erkännande.” 

Idag svarade jag Suzy, med svansen mellan bena, och bad henne att fråga Matthew och Hatonn om det var rymdskepp. Hatonn svarade: 

Hatonn

”Steve, här är Hatonn. Du är mycket noggrann med att ge rätt information – du skall ha tack. Vi behöver fler röster såsom din för att motverka struntet som cirkulerar. Ja, naturligtvis var de skepp över New York City den dagen. Vi visar oss där och på många andra ställen runt om i världen. Som Suzy skrev till dig tidigare, detta är en del av intensifieringen av våra aktiviteter för att påskynda tidpunkten då vi officiellt blir erkända.” 

Så där är det: Bekräftelse av avtäckning från mycket pålitliga källor. Till nya läsare vill jag säga att jag ser Suzy, Matthew och Hatonn, som de allra bästa källorna, tillsammans med Mike Quinceys SaLuSa, Atmos, Ag-Agria, Diane, Ker-On, och John Smallmans Saul. 

Ashtar, befälhavare för den Galaktiska Federationens flotta, vilken är en av många rymdflottor som är här idag, har sagt angående Mattew och Suzy Ward: ”Jag vill berätta varför ni kan lita på informationen som vi skickar via Suzy Ward. Vi känner Matthew (Ward) – alla högt utvecklade varelser i detta universum känner denna själ – och hans själ och hans mors vibrerar på samma höga frekvens, där bara sanning överförs mellan varelser var än de är, och hon är känd för oss som en unikt klar mottagare.” 

Jag är en ljusarbetare, inte en vetenskaplig UFOare. Vetenskapsmännen tillsammans med skeptikerna och en stor del av den allmänna befolkningen ser inte mina källor med stor respekt, men jag ser information från Matthew, Hatonn, Ashtar, SaLuSa och Saul som högst pålitligt. Jag bryr mig helt inte om vad vetenskapsmännen och skeptikerna säger om det. 

Här har ni det: Hatonn har bekräftat massavtäckning över New York City.
Blog: The 2012 Scenario 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se
Videos av nyliga uppvisningar:

2010-10-01, Rotterdam:


 

2010-10-14, East El Paso: