Den gudomliga modern ~ Återgången till kärleken, 19 maj 2024

 

 

Den gudomliga modern ~ Återgången till kärleken
19 maj 2024

 

Av Linda Dillon
https://counciloflove.com

Hälsningar, jag är Maria, jag är Maré, jag är mamma, jag är en, och söta Ljusets änglar, kärlekens änglar, du är ett med mig. Du har redan sagt “ja”. Du har sagt “ja” för en miljon år sedan och du har sagt “ja” förra månaden, förra veckan, igår och idag.

Du kanske undrar varför, i din mentala kropp eller din emotionella kropp, jag ingjuter dig, varför jag tar dig in i mitt område av Gudomlig strålglans. Jag ber dig inte, barn, att komma till mig. Jag kommer till dig. Jag ingjuter dig med vår kärlek, med balansen, med anknytningen. Och jag gör detta, mina älskade, för att ni tydligare ska känna inte bara vår kärlek utan er kärlek, enheten, sanningen om vem ni är.

Tiden för natursköna omvägar har kommit och gått, och jag har skapat denna utökade tids/dimensionella verklighet att du kommer att känna kärleken till vem du är. Jag har inte frågat eller föreslog att torterade, splittrade, desillusionerade själar inkarnerar för att påverka en förändring som kommer att krusa genom inte bara din galax utan mitt omniversum. Nej. De håller jag nära mig när de läker.

Är det några som har upplevt ytterligare fragmentering under detta livs resa? Ja. Går det att åtgärda och läka? Självklart! Det kommer aldrig att läkas av friktion, genom separation, genom separation av något slag. Det kan bara helas av kärlek. Du har ett uttryck för att “komma till berggrunden”. Tja, det här är berggrunden. Detta är grunden för Gaias hjärta och ditt hjärta.

Du har aldrig blivit bortkopplad från oss. Har det funnits tillfällen då du har känt dig frånkopplad från ditt heliga jag? Kopplad från din familj, dina vänner, din cirkel, planeten, det mänskliga kollektivet? Ja, men det är inte sant. Det är helt enkelt en saga av det gamla slaget som var ganska skrämmande. Nej. Jag ger dig en hel cirkel.

Så ofta vänder du dig till mig och du säger: “Mamma, var är glädjen?” Och du säger till Mikael: “Var är friden?” Och du säger till Rafael: “Var är helandet?” Vi omger dig och vi infiltrerar dig, vi förenar oss med dig – inte på ett invasivt sätt för att du har bett, du har vädjat och du har förberett dig – och du har sagt “ja” gång på gång. Och du har sagt, “Mamma, visa mig hur”, och det är precis vad jag gör.

Lägg ner din rustning. Det är skillnad mellan heligheten av ditt fält och rustning. Och du har gjort detta för att skydda dig. Självklart har du det.

Ni är alla vid crescendot. Du kanske tänker på det som att vågorna skiljer sig, men det är inte en skiljeväg. Det är en tid av inkludering, av omfamning. Det är därför jag kommer till dig med min strålglans för att fylla ditt fält med sådan kärlek. Det är som solljus på din hud. Det är som en mild bris. Det är som gryningen av en ny dag.

Jag bombarderar dig inte. Det skulle bara sätta dig i full beredskap. Jag kommer för att gå med dig. Vi kommer alla för att gå med er så att vi kan fortsätta i Unity of One. Det finns inget utrymme för utanförskap. Det finns inget utrymme för separation eller uppdelning.

Det här är en tid som kommer att förebådas genom galaxerna, inte bara som The Great Awakening utan som The Return to Love.

Jag påminner dig om att du är mina änglar i form. Det förändras inte. Därför kan du inte vara mindre än, så sluta med det. Och ni är mina människor – hybrider, jordvårdare, stjärnvarelser – det är ingen skillnad. Ni är mina varelser i form.

Det finns så många. Din stjärnfamilj väntar på dig. Vi väntar på dig. Bergen och träden väntar på dig. Så låt oss förenas. Låt oss förena oss.

När du återvände till jorden, kastade jag dig inte ut från himlen! Jag sa helt enkelt: “Gå och njut.” Jag vet att för många av er har detta varit en kamp, men bara på grund av illusionernas täthet. Så nu, omfamna glädjen, för det är dags att leka!

Och när jag säger spela menar jag skapa. För länge sedan har jag sagt till dig: “Om jag drömmer så är det det!” Och käraste hjärtan, jag har redan för länge sedan drömt om återföreningen av denna planet, och det är nu!

Så kom, låt mig gå med dig, och gå med varandra i sötman, tålamodet, nykterheten, skratten för det är det som kommer att vända utvecklingen. Ilska, disassociation, det fungerar aldrig. Det har det aldrig gjort.

När jag säger till dig, “Var i din gudomliga neutralitet, harmonisera med oss och med varandra”, betyder neutralitet inte att du överger skönheten i den du är. Det betyder att du omfamnar det, att du är villig att dela i ett neutralt utrymme – i Schweiz! – vem är du. Och i det kommer explosionen, förankringen, början på skapandet av vad ni verkligen är där för att göra, var och en av er.

Ni är de dyrbara i mitt hjärta, i vårt hjärta, i våra hjärtan. Acceptera din förstfödslorätt av suveränitet. Du är ett uttryck för kärlek, så ta emot det och gå med min kärlek.

Stanna, älskade! Stanna i detta område av gudomlig strålglans som jag fyller dig med. Filtrera skärmarna. Inte så att du inte ser eller känner eller observerar. Naturligtvis måste du filtrera, men filtrera inte bort kärleken, någonsin!

Gå med min kärlek och gå, söta änglar, i frid.

Farväl.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *