Moder Maria via Ann Dahlberg, 27 december

th

Moder Maria

Söndag 27 december 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag hälsar till Er alla idag. Jorden är som ni nu vet på väg att stiga uppåt. Alla som vill får följa med jorden. Alla som är intresserade av att följa med ljuset är välkomna att följa med jorden uppåt i dimensionerna. Det enda som behövs är viljan att göra något gott för sig själv och andra. Viljan av att förändras till det bättre jag som bor djupt därinne.

De flesta vill göra goda saker men ibland blir det fel. Det är bara att göra nytt och bättre. Det är en lärorik skola vi går i. Livet är en skola som på djupet lär oss vilka vi verkligen är. Det gäller bara att se och förstå, vad det är vi ska lära oss. Fråga dig själv efter något som hänt: Vad var det jag skulle lära mig av detta? Lyssna noga efter svaret och du får den aha-upplevelse som gör att du växer lite grann efter varje läxa du får. Livet är din sanna läromästare. Det är därför det är viktigt att vörda livet. Ditt eget och andras, för de är dina medspelare i ditt liv och de lärdomar som du tänkt lära dig i detta livet. Ni ingår i samma förbund så att säga. Det är därför förlåtelse är så viktigt. Ni hjälper ju egentligen varandra att utvecklas till de optimala individer som ni verkligen är.

Respektera din fiende för du vet inte vilken gåva han egentligen har gett dig. Vad var det du skulle lära dig här? Var det att bli mer ödmjuk och få större förståelse för hur andra kan ha det eller var det att du skulle stå på dig och inse att du är tillräckligt stark själv. Du måste känna i ditt inre vad det var du skulle lära dig.

Detta betyder inte att du ska låta någon trampa på dig. Det betyder kanske bara att du ska inse att du är en underbar stark och fri själ, som kan gå den väg som du helst av allt vill gå utan att låta andra hindra dig. Det största hindret är du själv. Rädslan som har tagit boning i kroppen hindrar dig från att göra det du vill. Man måste se skillnad på rädsla och rädsla. Rädsla för en akut fara eller rädslan som gör dig handlingsförlamad. Det första är en sund rädsla, det andra kan mest likna en social fobi. Vi är inte tillräckligt starka och fria individer som kan göra det vi vill. Det innebär inte att vi får skada andra människor eller Moder Natur. I övrigt är vi fria att göra vad vi vill bara det finns goda avsikter för oss själva och andra.

Tänk på det, kära barn på jorden. Ni är starka och fria, så kasta av er rädslans skal och handla efter er inre övertygelse. Världen väntar på Er nu! Det finns ingen återvändo längre, så gör det som ni känner är bäst för er och era barn. Ni vet den rätta vägen nu och behöver bara skaka av er oron som dyker upp från ingenstans. Vi hjälper er om ni behöver hjälp med att skaka av er oron. Viljan att bli av med den, kan vara tillräckligt för att starta upp en ny väg till ett bättre liv. Ett bättre liv för er själva och alla som kommer efter er. Ni hjälper varandra nu med både stort och smått.

Tacka er själva för jag Moder Maria tackar Er från djupet av mitt hjärta.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...