Älskade Mamma Sarah via Kerstin Eriksson, 14 augusti, 2022

 

 

Min älskade mamma Sarah!

Jag är gammal men det finns inget som säger att jag är klok på grund av det, det är upp till dig att bestämma själv.

Du har hört mitt namn många gånger, men är det verkligen så intressant att faktiskt veta vad jag heter?

Känn på mina ord istället och fråga dig själv om de resonerar med din egen vibration!

Jag kan vara stor eller jag kan vara liten och till och med väldigt liten, men spelar det någon roll? Det jag har att säga är det som verkligen betyder något.

Det finns många gurus, ikoniska figurer, mästare av olika slag, men när det verkligen kommer till hjärtats vinkel kan vem som helst säga de orden och få dig att känna, ”ja det här känns helt rätt för mig”!

Så nu börjar jag:

Där var jag som liten pojke, för länge sedan och jag såg mig omkring och jag såg min kära mamma le ner mot mig. Hon såg en liten pojke som låg i den där trälådan och hon var glad över att ha ett barn, för hon trodde inte att hon skulle få något alls.

Åren gick och hon blev inte gravid. Och när många år hade gått trodde hon att det inte skulle hända – alls under hennes livstid.

Hon var nöjd med sin man, min pappa och tiden gick. Då var hon riktigt gammal och hon märkte en dag att hon väntade barn och hon blev nästan galen.

Kan det verkligen vara sant? Verkligen, tänkte hon! Och nu var hon orolig för barnets födelse, eftersom hon inte var ung längre. Och dagarna gick, veckorna och månaderna och så till slut kände hon hur det hårda arbetet började, värkarbetet och snart födelsen av hennes barn som väntade så länge.

Och två kvinnor kom för att hjälpa henne i hennes förlossning och snart såg barnet dagens ljus för första gången, och det var en pojke, och det var faktiskt jag.

Och min mamma och pappa var så glada och välsignade och hon började amma den lille pojken. Dagarna gick och veckorna och till och med månaderna och jag växte lite för varje dag. Och varje natt höll jag min mamma vaken för jag var hungrig. Men ibland här och där tog jag en tupplur och jag sov och så kunde mamma få lite egen tid. Och på natten gick hon ut och tittade upp på stjärnorna och bara slappna av och fantisera om universum.

Landet var fyllt med sand och nätterna kunde vara mycket kalla, även om dagarna kunde vara mycket varma.

Min mamma hette Sarah och jag älskade henne väldigt mycket! Så för mig betydde min mamma allt! Hon var min värld, min start i livet! Och så spelar det ingen roll vad jag hette på den tiden…!

Jag hoppas bara att du också hade en kärleksfull mamma i ditt eget liv, eller en person som älskade dig som en mamma!

Ha en välsignad dag!

Du gillar kanske också...