Ärkeängel Uriel via Kerstin Eriksson, 24 september, 2022

 

Lördagen den 24 september 2022

Ärkeängeln Uriel Efter regn kommer solsken!

 

Kära älskade vän jag är ärkeängeln Uriel och jag älskar dig väldigt mycket.

Jorden är mitt hem och några av er tror att jag bara arbetar med en riktning eller med en del av jorden?

Sanningen är att jag arbetar överallt på jorden och hon, din mor, är mitt största uppdrag. Jag jobbar så mycket här på jorden att hon är min bästa vän och mitt hjärta och likaså hem.

Det är av högsta essens att jag talar om ditt uppdrag på jorden som en själ.

Din själ ville komma hit, till henne, Moder Jord för att födas till denna planet av magnifik mångfald. Och hon har välkomnat dig, utan att du vet om det!

Din själ kom för att utforska henne, för att lära sig om henne, för att förstå vad som verkligen är viktigt, i själva verket handlar det om själva meningen med livet!

Vad är meningen med livet?

Du som själ har kommit hit för att ta reda på det! Och ni verkar alla hitta olika svar!

Och många gånger är du så insnärjd i dina liv till att börja med, att du har svårt att få en blick igenom det hela, och kunna börja på din själsresa, att vandra här PÅ jorden med din själ, helt öppen.

Det viktigaste du upptäcker när du vaknar till Moder Jord är:

1  Ingen kan äga jorden. Man lånar och tar väl hand om henne bara en kort tid, sedan för man henne vidare till nästa generation.

2    Att få en koppling till henne går genom ditt hjärta ner till dina rötter under dina fötter och sedan tillbaka upp i det gigantiska nätverket av Djursläktet, Växtriket och Mineralriket.

3    Du har 13 djurguider som väntar på dig för att känna igen dem. Då kommer de att börja lära dig!

4     Om du försöker tjäna på henne, eller försöker tjäna på någon del av henne, kommer hon att lära dig om vad du gör, på sitt eget sätt.

5    Om du har ett rent hjärta kommer du att lära dig många saker, och då är du en av hennes lärare, men hon är alltid rektor.

6    All kommunikation går genom kärleken och tacksamheten i ditt hjärta till mammans hjärta, eftersom hon älskar dig väldigt mycket.

7    Och den viktigaste lärdomen är: du kommer aldrig att förstå hur mycket hon verkligen älskar dig.

Jag är väldigt gammal och jag har sett många civilisationer komma och gå, ja det är sant. Och ibland undrar du vart alla tog vägen, de gamla civilisationerna? Du skickar sedan arkeologer för att gräva och söka efter bevis, för du tror att de bara kunde lämna dessa stora byggnader med dess spännande arkitekturer?

Men vad väldigt få av er frågar er är: En stor struktur, som till exempel en byggnad eller något liknande, betyder att de skulle kunna beräkna och bygga, men vad är det jag pratar om?

Jag tycker att du ska söka någon annanstans och inte på gamla platser där gamla civilisationer byggde stora strukturer. Var finns bevisen på kärlek? Var är medkänslan? Var finns spåren av ödmjukhet? Var är tacksamheten? Allt du kan se är att det finns perfekta bevis på byggnadstekniska förmågor?

Jag tycker att du ska ställa de här frågorna till dig själv istället! Vad skulle du vilja hitta efter dig? Efter låt oss säga 4 000 år? En stor byggnad? Bevis på att du hade slavar? Bevis på att du offrade andra människor för att få makt?

Moder Jord kommer ihåg alla dina känslor! Delar av marken har skadats så hårt av illvilliga handlingar mot folk, och även djur och mark, och marken minns allt. Vissa delar av henne har ärr som behöver mycket läkning, och några av er arbetar med detta. Och hon är väldigt tacksam!

Hon, din mor minns också var det fanns kärlek! Hon är så glad när hennes mark levs på med värdighet och god omsorg om alla levande själar. Dessa platser är glada platser!

Så vad kan du göra?

Eftersom du inte kan äga henne, eller ta med dig något när du går, kan du plantera glada träd, du kan dansa av glädje, du kan sjunga ditt hjärtas sång, du kan välja att vara en god själ och dela kunskap om henne, din Moder Jord och alla hennes guider, det är de riktiga lärarna.

Och vad kan du göra mer?

Du vet att alla barn är nästa generation, du kan göra goda gärningar genom att lära dem om mamma och hur man behandlar henne. Och många gånger föds barnen med denna information men de glömmer när de går till dina ”skolor” där de nästan inte lär ut något om henne, din mor.

Den första kunskapen måste alltid handla om henne, och den första skolan måste handla om att lära sig om Moder Jord. Sedan – du kan lära dig matematik så att du kan bygga en stor byggnad…inte tvärtom.

När du kommer till jorden som en själ är kärlek det enda sättet, annars kommer du att vilja och behöva komma tillbaka.

Men glöm aldrig, efter regn kommer solsken och alla blommor är beviset på kärlek som har funnits på jorden, för jorden minns kärlek och ger alltid något vackert tillbaka.

Om du läser den här texten är du på väg att bli en jordlärare! Och Moder Jord hälsar dig till sin skola!

Jag älskar dig
//Uriel

Du gillar kanske också...