Ärkeängeln Michael via Leslie-Anne Menzies, 15 maj 2017

Ärkeängeln Michael, 15 maj 2017

Via Leslie-Anne Menzies

 

Majs mirakulösa energier fortsätter att påverka er. Firandet har börjat. Ni är skapande varelser – ni skapar genom era tankar.

Maj är Moderns månad och Moderns energier flödar genom Universums alla barn. Andas in och acceptera Moderns Kärlek, känn värmen från Hennes omfamning som omger er i Kärlek. Ta den Gudomliga Mordens Kärlek, den Eviga Modern, Moder Jord och andas in den. Denna Kärlek är påtaglig och omfattar allt liv på er vackra planet.

Maj är också miraklernas månad, och än en gång ber vi er att använda era kreativa förmågor för att föra fram det ni önskar. Lägg ert fokus på det som ni önskar skapa för er själva och hela mänskligheten. Låt er uppmärksamhet flöda ut i formens värld för att manifestera det ni vill ha. Manifestationen väntar på er befallning.

Gudomlig Frid och Gudomligt Överflöd skapas genom era tankar och er uppmärksamhet på dem. Var medvetna om att dessa ”gåvor” är det enda sättet som mänskligheten kommer att leva utifrån, från och med denna dag och framåt. Håll den bilden levande.

Vi i de högre sfärerna av Upplyst Sanning förenar oss med er och era önskemål. Låt era visioner av denna ”högre sfär”, högre verklighet av frid, kärlek och överflöd, vara allt ni fokuserar er uppmärksamhet på.

Era tankar och era handlingar kommer att föra med sig Fred på Jorden och ett Överflöd för alla människor. Ni är så kraftfulla, Kära Ni. 

Dags att komma ihåg vilka ni är

Stora förändringar fortsätter att ske varje ny dag, och som alltid är det ni, kära skapare, tillsammans med dessa förändringar som gör skillnad.

Har ni märkt de synkroniseringar som exploderar över hela planeten och speciellt i ert medvetande. Tecken från ovan som har efterfrågats. Ni kommer nu återigen att komma ihåg ert Hem.

Allt som avslöjas kommer att förändra er historia för evigt. När fler sanningar avslöjas – vilket de snabbt kommer att göra nu – stötta då de som precis har vaknat, för de kommer att behöva er styrka när de börjar förstå att allt som de någonsin har fått veta är en lögn.

De av er som vaknade upp för länge sedan, har haft tid att bearbeta information, som har gjort det möjligt för er att integrera den över tiden. Ni uppmanas därför att gå försiktigt fram med dem som håller på att vakna upp, omskakade, ur en mycket, mycket djup slummer.

Håll deras händer, torka deras tårar, dela med er av den kunskap ni har fått, men mest av allt, berätta för dem om de magiska tider som väntar. Det här är de tider ni valde att uppleva.

Den ilska och det raseri som de kommer att känna i början, kommer att försvinna lättare för dem än för er, eftersom de har er att vända sig till för att få svar, och de kommer också att förstå att det ni säger är sant. Förmågan att känna har ökat den energi som reglerar de olika chakras, och så mycket har rensats ut, vilket gör att sanningen lättare kan etablera sig i kroppen. Er förmåga att bara veta och känna kommer att öka när slöjan har lyfts för er.

Så mycket har förändrats och kommer att förändras för varje individ på Jorden. Bevisen för denna nya Jord kan inte längre förnekas.

Magiska tider ligger framför hela mänskligheten. Gudomlig fred, välstånd, jämlikhet och allt som ni har bett om, frågat efter, håller nu på att bli verklighet för var och en av er.

Festen har börjat, Kära Ni, när ni ser hur allt avslöjas framför er på ett sätt som ni bara kunde drömma om en gång. Som alltid står vi vid er sida i firandet.

Magi och mirakler, den nya ordningen för varje ny dag. Och så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGELN MICHAEL

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://leslieannemenzies.blogspot.ch

 

You may also like...