The Creators via Daniel Scranton, 2 september, 2018

Det finns frekvenser överallt runtomkring er

Eftersom det finns en blandad kompott av frekvenser runt er i varje stund, så måste ni verkligen vara medvetna om vad det är ni tonar in er till. Ni “simmar” i ett hav av frekvenser och alla är tillgängliga för er. Ni kan välja den frekvens som ni önskar, eller så kan ni låta den väljas åt er.

Det handlar om att vara närvarande och veta vad ni känner i era kroppar och att ta väldigt små steg för att välja era frekvenser medvetet. Ni är också omgivna av fysiska objekt; ni ges möjlighet att lyssna till olika inspelningar eller live events. Ni har möjligheten att gå till olika webbsidor, se på olika TV-program och ni har ett ordstäv om vart ni reser en viss dag. Allt detta är också vibrationella val som ni gör. Det är också sant angående maten ni äter.

Ni kanske vill fråga er själva om frekvensen som något håller och om den är kompatibel med den frekvens som ni vill hålla. Varför väljer ni att göra vissa saker, äta vissa saker, lyssna på vissa saker och att gå till vissa platser? Gör ni vad ni gör och väljer vad ni väljer “standardmässigt”? Tar ni stigen som är så väl upptrampad, att alla andra verkar vara extrema?

Vi vet att förr eller senare, så börjar ni göra dessa val medvetet; att ni blir så medvetna om frekvenserna som omger er och också medvetna om den frekvens som ni håller i er varelse, så att ni kommer att göra dessa val i ögonblicket. Och vi uppmuntrar er till att föra “stunderna då ni väljer er frekvens” lite närmare varandra.

Översättare:

Marie Silja

You may also like...