Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 11 februari, 2024

Varför kommer andromedanerna nu? ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Det här är en betydelsefull tid för mänskligheten, och vi inser det. Det är en av många anledningar till att vi kommer fram genom så många fler individer. Vi inser att vi har en del i samskapandet av din värld och ditt medvetande, och vi vill hjälpa dig att uppgradera båda. Vi är glada för din skull eftersom vi vet att du fortfarande har så mycket mark att täcka när det gäller vad du kan, och vi vill hjälpa dig att hitta dessa förmågor.

Vi vet att vi är av största värde för er när vi erbjuder er energier och aktiveringar, snarare än att komma till er planet och helt enkelt ge er bitar av teknologi. Vi erbjuder er helande energier hela tiden, och vi vet att om fler av er trodde att ni fick helande energier, skulle ni bli helade. Och så, vi förstärker dessa energier genom den här kanalen och genom denna överföring just nu.

Du hålls i ljuset av Andromedans Ljusråd, oavsett var du är och oavsett om du inser det eller inte. Vi försöker öppna dig lite i taget för att få dig att förverkliga din fulla potential där i mänskliga fysiska kroppar. Vi kommer att ge dig undervisning, precis som alla andra mästare kommer, men först och främst vill vi att du ska inse hur stöttad du är. Vi vill att du ska veta att du aldrig går på det helt ensam där på jorden. Vi vill att du ska inse att du alltid har varit en del av en galaktisk gemenskap, och nu när du inser det kan du gå med i gemenskapen officiellt.

Vi är glada över att se vad mänskligheten tillför vår galaktiska gemenskap när du inser att du har något att ge, något att erbjuda. Du kommer alltid att hitta vad det är du har att erbjuda genom att gå in och söka det. Och när du tillåter in alla helande energier som är över dig just nu, känner du dig mer rustad att hjälpa andra, och du kommer att göra så mycket mer än att bara hjälpa andra att läka. Du kommer att hjälpa dem att skapa, att ansluta, att känna igen vem de är som Källenergivarelser. Det kommer du att göra med vår hjälp och med hjälp av dina egna guider och team. Du kommer att göra det för att du är redo att göra det och för att du alltid hade för avsikt att göra det i denna livstid.

Du flyttar ditt medvetande till en högre frekvens varje dag, och du gör det medvetet eftersom du har varit på en medveten väg ganska länge. Vi älskar dig. Vi är alltid med dig och alltid här för dig, och vi kommer att fortsätta att hålla utrymme för din healing långt efter att denna överföring är klar.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *