Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 19 juni, 2024

 

Ditt livsverk, syfte och uppdrag för att vara på jorden ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Någonstans djupt inne i er själva vet ni vem ni verkligen är, och det är ert livsverk, ert uppdrag, att hitta den platsen inom er. Och då är det ditt syfte att leva efter den sanningen. När du väl upptäcker vem och vad du verkligen är genom att känna kärleken blomma inifrån dig, då har du uppgiften framför dig att visa världen den kärleken. Vissa av er kanske gör det genom konstverk. Vissa av er kanske gör det genom sång. Vissa av er kanske gör det genom att skapa byggnader, böcker, kläder, och vissa människor utstrålar bara den kärleken så att alla de möter känner kärleken inom sig aktiverad när de är i den personens närvaro.

Så du förstår, det spelar ingen roll vad du gör. Men vad som verkligen spelar roll hur du gör det och hur mycket av den kärleken du verkligen är ingjuter du i det du gör. Det är viktigt för dig att veta detta eftersom det är viktigt för dig att vara fokuserad i rätt riktning. Om du är fokuserad utanför dig själv, och du letar efter den kärleken som kommer till dig från någon eller något annat, då kommer du utan tvekan att snubbla och falla. Om du är ute efter att få den känslan genom prestationerna av att ha gjort något som du lagt ut i världen och som uppskattas av andra, kan du också upptäcka att du träffar en tegelvägg.

Till och med de som har producerat fantastiskt arbete där på jorden förlorar så småningom den upplevelsen av kreativitet, och när de inte producerar kan de känna sig ganska tomma inuti. Därför, om du tittar inåt först och hittar den kärlek du är, och sedan ingjuter allt du gör med den kärleken, kommer det inte att spela så stor roll om något du gör är öppet uppskattat av någon annan. Du kommer fortfarande att ha ingjutit den kärleken i den och grundat mer av Sources kärlek i världen. Och om du kan behålla känslan av den ovillkorliga kärleken till Source efter att du har gjort det du gör, då kommer du inte att bedöma det med ett hårt kritiskt mänskligt öga.

Du kan älska alla dina skapelser. Du har kapaciteten att göra det, och du kommer att upptäcka att att älska dig själv, att älska andra och att älska det du gör är de mest tillfredsställande upplevelserna som du kommer att ha i din fysiska kropp medan du bor där på Jorden. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Om du har problem med att hitta kärleken som finns inom dig, är det för att det är något som kommer i vägen. Och något kan vara rädsla, det kan vara sorg, det kan vara ilska, det kan vara besvikelse, det kan vara brist på tillit. Vad det än är, om du känner dig tillräckligt länge, kommer du att sönderdela den med din uppmärksamhet på den, och du kommer att upptäcka att kärleken funnits under den eller bakom den hela tiden.

Och sedan kan du gå på ditt uppdrag att vara det du verkligen är och sända ut den kärleken till alla andra, även om det bara är med skapandet av ett leende eller ett tack, även om du bara visar medkänsla för en annan person som du går igenom din dag, du sänder fortfarande den kärleken som du verkligen är ute i världen. Och det är vad du är menad att göra. Det är därför vi alla existerar, och det är det som ger mest ljus till detta vårt universum, ljus som vi alla sedan kan njuta av tillsammans i harmoni med Källan.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *