Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti, 2023

 

Få tillgång till dina andliga gåvor för de nyvakna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan upptäcka de minsta förändringarna i det övergripande medvetandet hos det mänskliga kollektivet, och vi känner att du utvecklas hela tiden. Men när det finns en större topp i den totala frekvensen av din vibration, vill vi gärna berätta om det. Du har precis upplevt en av dessa toppar, och du kommer att fortsätta att öka när du går igenom den här tidsperioden du befinner dig i just nu i november månad. När du uppmärksammar dina kroppar, dina tankar och dina känslor vid denna tidpunkt, kom ihåg att du kallas till dessa högre vibrationstillstånd, och om du ställer in dig kan du känna den kallelsen.

Ni kan känna att ni blir kallade in i ljuset. Du kan känna hur dina hjärtan öppnar sig. Ni kan känna att ni höjer ert medvetande, samtidigt som ni är jordade i era kroppar, och ni kan öppna upp för mer tillgång till de gåvor och förmågor som är oundvikliga för er alla att komma åt där under denna period av era liv. Du kommer att behöva mer av dina gåvor och förmågor för att hjälpa, och du kommer särskilt att bli kallad att hjälpa dem som är nyvakna och inte har någon aning om vad som händer.

Dessa toppar i er frekvens som ett kollektiv påverkar de som fortfarande sover ännu mer än de påverkar er alla, och de kan ha det svårare för när det kollektiva medvetandet går till en högre nivå, måste de släppa en del av sina lägre vibrationella känslor, tankar, idéer och övertygelser för att stanna i ditt kollektiv. De avgiftar, samtidigt som de får mer av sina uppvaknande upplevelser, som är förvirrande och som kan störa deras normala, dagliga aktiviteter.

De flesta människor tänker inte särskilt mycket på sin andlighet, eller sig själva som själar, som i huvudsak icke-fysiskt medvetande. Och därför, när de har upplevelser som utmanar deras vardagliga medvetenhet, behöver de stöd, de behöver helande, och de flesta av dem behöver svar som de inte kommer att få från Bibeln, Toran, Koranen eller någon annan religiös text . Ni är de som kommer att vägleda dem, kommer att lugna dem, kommer att hjälpa dem genom dessa tider av större frigörelse, och tack och lov har ni allt ni behöver just nu för ni är snälla, medkännande, kärleksfulla varelser, men ni får också mer vad du behöver för att känna dig säker som de ledare du verkligen är.

Som det uppvaknade kollektivet undrar många av er vad ni ska göra, och er beredskap, iver och vilja att hjälpa har inte gått obemärkt förbi. Du kommer att hjälpa många, medan du tålmodigt väntar på att deras uppvaknande upplevelser ska utvecklas. Just nu, bara ta hand om er själva och lägg märke till hur denna senaste förändring i den övergripande frekvensen av det mänskliga kollektiva medvetandet påverkar er. Ta hand om er själva så att ni kan ta hand om de andra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *