Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars, 2023

 

Uppdatering: Du har undvikit många katastrofer ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt stolta över mänskligheten vid denna tid, på grund av vad ni har kunnat undvika där på jorden. Du har tagit dig igenom den här svåraste tiden på din planet utan att eskalera negativiteten till en sådan grad att du har varit tvungen att se det reflekteras för dig på en mängd otäcka sätt. Sanningen är att saker kunde ha varit mycket värre under pandemin, och saker kunde ha blivit mycket värre med Rysslands invasion av Ukraina. Saker och ting kan vara mycket värre när det gäller naturkatastrofer också. Och så, när du ser dig omkring på världen och du undrar hur ni alla kunde ha hamnat i en sådan röra, lita på oss när vi säger att detta inte är något i jämförelse med vad ni har undvikit.

Du undvek också storskaliga krig efter 9/11. Vi försöker inte minska de krig som följde på den händelsen, men vi säger till er att det kunde ha blivit mycket, mycket värre för mänskligheten. Vad detta betyder är att du gör framsteg. Vad detta betyder är att du alltid gör det bättre än du tror att du gör individuellt och som ett kollektiv. Du har växt och utvecklats så mycket under de senaste tvåhundrafemtio åren. Det är anmärkningsvärt att se hur långt du har kommit. Och även under de senaste tjugofem åren har du växt exponentiellt. Betyder det nu att ditt arbete är klart? Nej det gör det inte. Ni har fortfarande mycket mer att göra för att ta er själva till den punkten av uppstigning.

Det betyder också att vid det här laget går ascension mycket bättre än det kunde ha gått om du hade följt olika händelser med olika reaktioner. Ni borde alla må väldigt bra av var ni är just nu som kollektiv, och individuellt vet vi att ni är alldeles för hårda mot er själva. Vi vet att svaret på många av era problem bara är att förlåta er själva, att släppa skuld och skam, och att gå vidare från det ni har mått dåligt över. Det är det enda sättet du kan bygga den nya värld du vill uppleva. Det börjar med att du släpper taget om allt du har upplevt som du inte mår särskilt bra av, inklusive dina egna tankar, ord och handlingar.

Leta istället efter det positiva. Ni pratar alla om att ni vill ha ett nyhetsnätverk som är dedikerat till positiva saker som händer i världen, men ni behöver inte någon annan för att skapa det. Du kan vara det. Du kan sprida de goda nyheterna, du kan leta efter de goda nyheterna, du kan fokusera på de goda nyheterna i dina liv och i det mänskliga kollektivets liv. Det här är en underbar tid att börja göra det eftersom du har kommit så långt och för att det finns mycket för dig att må bra av, och du kommer att må bra med var du är om du ändrar ditt sätt att se på dina liv och på världen i stort.

Det här är en stor del av din resa, tro det eller ej. Du ändrar ditt perspektiv, du ändrar hur du ser på saker och ting, du ändrar allt och sedan ändrar du. Skiftet kommer att slutföras innan du vet ordet av, och det är de av er som är villiga att se på den ljusa sidan av saker och ting. Ni är katalysatorerna för att åstadkomma allt, och ni är de som leder vägen för resten av mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *