Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari, 2024

 

Spännande händelser som kommer i mänsklighetens framtid ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit väldigt exalterade under mycket lång tid över den här tiden i mänsklighetens evolution, eftersom vi vet att du just nu befinner dig på branten av så mycket mer e.t. Kontakt. Vi vet att många av er har iakttagelser av rymdskepp hela tiden, och vi vet att vissa av er har era interaktioner med klot, och andra har era erfarenheter i drömtillståndet, eller till och med i vaket tillstånd, med fysiskiserade e.t.s som har kroppar av något slag. Vi är också glada för din skull eftersom vi vet att dessa upplevelser för dig närmare fullbordandet av din uppstigning.

Din uppstigning handlar om så mycket mer än något som händer utanför dig. Det handlar om en utforskning av ditt eget medvetande. Och först upptäckte du att du existerade före denna livstid, och du upptäckte att du har andra liv där på jorden som skulle vara tidigare liv från där du är just nu. De flesta av er har också accepterat sanningen att ni har haft andra upplevelser, andra inkarnationer, som inte har något med planeten Jorden att göra.

Du har med andra ord varit e.t.s som du ska möta i vad du kallar framtiden. Du har haft upplevelser i de olika formerna, i de olika kropparna, som de olika arterna, och när du kan acceptera detta, blir det lättare för dig att känna dig själv som ditt sanna jag, som hela ditt jag. Och när du gör det blir du ditt högre jag. Du blir ditt femtedimensionella jag när du sätter ihop alla delar av jaget igen och du börjar fungera som ditt hela jag. Nu, är det den mest kompletta versionen av vem du är? Nej, men det är en början.

Du kommer alltid närmare och närmare hembasen som är Källenergidimensionen, och sedan kommer det att finnas ännu mer för dig att utforska. Men detta evolutionära språng som ni gör är enormt, och det är därför era liv har varit så utmanande. Du ville inte bara inkarnera, skaffa ett par barn, skaffa ett jobb, gå i pension och sedan hitta dig själv sex fot under någon gång. Du inkarnerade för mycket mer än så, och du gör det, och du gör det medvetet. Det betyder att du inte bara får en enorm inverkan på det kollektiva medvetandet, men om du väljer det kan du njuta av denna åktur.

Och nästa del av åkturen innebär fysisk e.t. Kontakt. Det kommer att följas, någon gång, av fysisk uppstigning. Du kommer att flytta från din kolbaserade kropp till en lätt kropp. Och när du blir femtedimensionell kommer du att kunna utforska så mycket mer av vår älskade galax och universum, och det här är saker som kommer i din framtid att bli upphetsad över.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *