Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 februari, 2024

 

Det som kommer till mänskligheten är enormt ∞

9D Arcturian Council kanaliseras av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med era framsteg där på jorden, och vi vill att ni ska veta att ni har nått en nivå av medvetande, en övergripande vibration, för att vara redo för mer av det vi har att erbjuda er. Vi arbetar i samförstånd med många andra kollektiv här uppe i de högre världarna för att erbjuda dig de olika uppgraderingar, aktiveringar, justeringar och nedladdningar som vi gör. Och så, vi tar inte fullständig och total ära för vad som kommer din väg, men vi vill att du ska veta att vi är en del av denna leverans av det som kommer bredvid er alla.

Du kommer att få de uppgraderingar som du behöver för att kunna hantera högre frekvensenergier. Dessa uppgraderingar kommer att ske på cell- och DNA-nivåer, såväl som inom ditt chakrasystem. Du får nedladdningar och justeringar för att hjälpa dig med anslutningen av medvetande. Ni blir bättre fordon, bättre kärl, för de högre frekvensenergierna som kan kanaliseras av er alla. Ni kanalar alla ofta utan att veta om det, men ni kommer att bli mer medvetna om dessa ögonblick när ni går framåt.

Ni får också aktivering av mer av ert högre jags medvetande i er fysiska kropp så att ni kan känna er själva som flerdimensionella varelser som är kapabla att nå ut till alla andra system och dimensioner som ni skulle vilja. Vi vill att du ska veta att det som kommer är enormt och att du är en del av beredskapen för det som kommer. Det är det arbetet som ni gör på er själva, och det är sättet ni sprider högre vibrationsinformation runt omkring som förbereder mänskligheten för vad som komma skall.

Och så, eftersom du gör din del, gör du dig redo för dessa uppgraderingar, nedladdningar, aktiveringar och justeringar. Ni blir inställda på de femdimensionella energierna. Du är redo nu eftersom du har öppnat upp vad gäller dina hjärtan, dina sinnen. Till och med era övertygelser öppnar sig för att tillåta fler möjligheter, och när ni släpper de begränsningarna i den tredje dimensionen medvetet, ger ni plats för mer av det som är femtedimensionellt till sin natur. Och naturligtvis kommer du att fortsätta att röra dig närmare och närmare den femte dimensionen tills du befinner dig i det frekvensområdet hela tiden.

Vi vill att du ska veta att det är oundvikligt att du får full e.t. kontakt där på jorden, och det är oundvikligt att ni kommer att skifta till den femte dimensionen, men vi vill också att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen av båda dessa saker. Och så, vi erbjuder vad vi kan för att förbereda dig, och vi vill också att du ska veta att alla lärdomar som vi levererar är avsedda att förbereda dig för vad som kommer och att hjälpa dig att leva bättre liv nu, liv som är mer roligare, roligare, mer interaktiv. Ni har förmågan att koppla ihop ert medvetande till så många andra medvetandepunkter i hela detta universum, och allt ni är på väg att ta emot kommer att hjälpa er i alla dessa strävanden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *