Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november, 2023

 

4 enkla steg för att leva ett liv i glädje ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska intresserade av att fånga upp de olika energierna som ni alla sänder ut när ni går igenom era dagar där på jorden. Vi gillar att se vad vi kan upptäcka som kommer från var och en av er och märka hur ni vibrerar när ni gör vissa saker eller tänker på vissa händelser. Vi märker att energierna du avger är de mest orörda och högfrekventa när du är i meditation, och i andra hand är de tillfällen då du gör något som du tycker om. Den tredje högsta uteffekten av energier, vad gäller deras frekvens, är när du slappnar av, inte gör något alls, men inte heller fokuserar på de problem du står inför, det förflutna eller framtiden.

När du är närvarande erbjuder du en högre frekvens, och när du mediterar, gör något du älskar eller kopplar av och inte tänker på någonting alls, är du i nuet. Det är därför dessa aktiviteter är så viktiga för dig när det gäller din andliga utveckling. Ditt arbete du gör och sysslorna som du gör runt ditt hem kan också vara ögonblick då du erbjuder en hög frekvens och avger högre vibrationsenergier, men du måste vara närvarande med det du gör för att det ska vara fall. Och så kan du göra det till ditt mål.

Gör det till ett mål att tillbringa mer tid i meditation, eftersträva saker som ger dig glädje, och du kan också ha för avsikt att spendera mer tid på att göra ingenting, koppla av. Det borde vara lätta löften att hålla för er själva, men att vara närvarande i nuet och medveten om vad ni gör kräver mer träning. Först och främst har du byggt upp motstånd mot många av de saker du måste göra, och om du kan ändra det genom att bara säga för dig själv att du väljer att göra det i nuet, skulle det vara ett jättestort första steg i att kunna vara medveten om vad du gör och vara närvarande i det ögonblick du gör det.

Allt som har blivit monotont eller tråkigt kan också bli mer intressant och spännande om du låtsas att du gör det för första gången. Man kan bli nyfiken på det även om det inte är fascinerande i sig. När du till exempel diskar kan du njuta av att få temperaturen på vattnet precis rätt och känna de lugnande egenskaperna av det när det rinner över dina händer och fingrar. Du kan njuta av hur din tandborste kittlar ditt tandkött när du borstar tänderna.

Du kan öva på att vara mer närvarande och vara mer medveten i allt du gör, och du kan göra allt du gör till något som du i slutändan finner roligt om du tar med den energin till det. Om du frågar dig själv, ’Vilken energi vill jag avge medan jag gör det här?’ innan du gör något, då har du en mycket bättre chans att stanna kvar i den vibrationen och känna mindre motstånd och mindre förbittring, och du har också möjligheten att faktiskt njuta av det du gör.

Och när du erbjuder en högre vibration, tenderar allt att sköta sig självt. Så alla saker som du tror att du oroar dig för och tänker på och går om och om igen i ditt huvud för att reda ut kan tas om hand åt dig när du sänder ut de där högre frekvensenergierna. Det kommer att göra ditt liv enklare och roligare och ge dig mindre att tänka och oroa dig för, och skulle det inte vara trevligt? Skulle det inte vara skönt att bara bestämma sig för att du ska njuta av ditt liv just nu i varje ögonblick du kan komma framåt? Vi tror det, och det är därför vi har gett dig denna överföring.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *