Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 oktober, 2023

 

Var lösningen på girighet och våld ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om de relationer som vi har till andra varelser och kollektiv, och vi är också mycket medvetna om de relationer vi har med olika koncept, olika idéer som vi stöter på på våra resor. Vi förstår hur vårt förhållande till exempelvis girighet har utvecklats över tid. Nu när vi bevittnar girighet, ser vi en person som känner sig tom, känner sig dödlig, känner sig maktlös och inte vet vilka de verkligen är. Och så, ackumuleringen av rikedom och sånt hjälper den individen att lugna sitt eget lidande, sin egen oro över sin existens.

Vi har också sett våld i många olika former, och vi har också med tiden insett att de varelser och grupper som är engagerade i detta våld också känner sig maktlösa, frånkopplade, rädda och det finns ett mer behov av medkänsla och kärlek för dessa individer. Du kommer verkligen ingen vart med fördömande och dömande, och det är också viktigt när du blir medveten om din relation till en person, en grupp, ett koncept, en idé, att du ser inom dig själv efter vad som finns i den andre, eller vad som saknas hos den andre, som du då är medveten om hos dig själv.

Vi har vuxit och utvecklats till en punkt där detta är en automatisk sak som vi gör, men för dig tar det mer tid. Du måste se reflektionen. Du behöver ha det ögonblicket av erkännande av att det finns något inom denna andra som också finns inom dig och som behöver medkänsla, förlåtelse, helande och villkorslös kärlek.

Nu står du inför många utmaningar i ditt liv. Du står inför utmaningarna att behöva läka fysiska åkommor, behöva läka relationer med andra människor, möta oöverstigliga räkningar och skulder. Men de utmaningar vi pratar om här i dag är kanske de mest imponerande i sin storlek och intensitet. De ger dig inte möjligheten att göra något eller säga något för att göra det hela bättre. Du måste titta inåt och känna något. Du måste ändra något som är så automatiskt inom dig själv att det inte ens känns som ett val för dig, men vi kommer att påminna dig om att du alltid har ett val. Du har ett val i hur du reagerar på allt som kommer i din väg.

Vi har berättat detta för er vid ett antal tillfällen när det kommer till de förutsägelser som ni ser så ofta där i new age-gemenskapen. Du får också välja om du ser världen med väldigt skeptiska ögon, eller om du ser världen genom Källans ögon. Du kan älska alla på planeten Jorden och allting, varje upplevelse till den punkt där allt finner verklig anpassning till Källan, som du har i det ögonblicket av villkorslös kärlek, eller så kan du fortsätta att döma, fördöma, fängsla, dra linjer i sand, definiera vad som är ont, och du kan se hur det går. Ur vårt perspektiv har det inte gått särskilt bra, och vi förstår att det är lättare för oss eftersom vi inte har några fysiska kroppar att skydda, vi har inga ägodelar, vi har inget behov av rikedom.

Men vi har så mycket tro på dig och din förmåga att ta ett steg tillbaka från dessa ögonblick och verkligen vara ditt hela, fullständiga jag. Var svaret, lösningen och kärleken, så kommer dina liv att spegla ett bättre universum och bättre koncept och idéer för dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *