El Morya: Crossing Over, April 28, 2024

 

 

El Morya: Crossing Over
April 28, 2024

 

av Lee Degani
https://connectiontohealing.org/crossing-over/

Jag brukar inte tänka på att en uppstigen mästare lever inom mig. Men i detta vackra meddelande från El Morya förklarar han att hans väsen finns inom var och en av oss. På sistone har jag fått den här knuffen, denna inre uppmaning att bara gå över. Jag förstår nu var det kommer ifrån och att det är en uppmaning för oss alla.

”Hälsningar, kära ni, jag är El Morya. Du kanske känner mig som patriarken som kallades Abraham. Men det var en av mina liv på jorden och jag ger dig essensen av den livstid. För precis som ni upplever denna livstid på jorden, så känner jag till de mödor och svårigheterna, svårigheterna som man möter, som många möter, som alla möter.

Men som den av Abraham, Avraham, Abram, gick jag över. Jag gick över, ja, floden, men jag gick över från ett tillstånd till ett annat, till det inre vetandet som återspeglades i den yttre vetskapen att jag nu var ett med Gud. Ett med den gudomliga källan och i det tillståndet av enhet kunde jag åstadkomma mycket. Jag kunde inte bara åstadkomma mycket, utan jag kunde vara allt jag var menad att vara.

Jag frågar er älskade, kommer ni att gå över? Kommer du att gå över floden, kommer du över bron? Kommer du att gå över svårigheterna, sinnestillståndet som säger dig att det inte är möjligt? För det är det.

Du har inom dig vad man kan tycka om en magisk kraft att göra det. Det är bara att deklarera och ta steget. Vet att jag kommer att vara med dig, att jag är med dig hela tiden. Men för att du ska känna mig, vilket i grunden är att känna en djup del av dig själv, kan du medvetet ringa mig eller tänka på mig och jag kommer att ge dig den medvetenheten.

Följ kallelsen, följ ditt hjärtas kallelse. Följ ditt hjärtas kallelse även när det verkar långsökt, även när det verkar vara en omöjlig dröm, för det är inte bara en dröm, älskade. Det är det som kallar dig, det som kallar dig. ”

Jag lämnar dig nu, men vet att jag bor inom dig. Farväl. ”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *