Fader Absolut – Farväl till Illusionerna, 12 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om de aktuella händelserna på er planet.

Och framför allt handlar det om världens främsta planer för att hålla i rodret och avsluta programmen för förintelse av en stor del av jordens invånare.

Så nu skulle jag vilja förklara för dig i detalj vad deras strategi är och varför den är dömd att misslyckas.

Som ni redan vet, på den subtila nivån som ett resultat av ömsesidiga ansträngningar av intergalaktiska och galaktiska krafter av ljus har det redan ägt rum en rättegång mot dem som under en lång tid har ansett er planet och människorna som bor på den vara deras fast egendom.

Och de saker som nu pågår på jorden kan kallas den sista konvulsionen av marionetterna som lydigt utför alla sina order.

De arbetar plikttroget för sitt arvode eftersom de annars skulle straffas på ett sätt som är ojämförligt med det folk kan döma dem till.

De är väl medvetna om det och det är därför de föredrar att fortsätta trots sunt förnuft eller personlig nytta.

Detta är exakt anledningen till deras kaotiska och absurda handlingar över hela världen.

Tja, vad är de så rädda för?

De vet att i händelse av olydnad är de dömda till en lång och gripande död – sofistikerade och helt sataniska.

De saker som de själva har gjort mer än en gång under sina magiska ritualer väntar på dem själva, och det är detta de är mest rädda för.

Dessa ritualer är så omänskliga och grymma att i jämförelse med dem kommer varje dom från den officiella domstolen att verka som en barnlek.

Till stor del är detta vad huvudsyftet med sådana ritualer som många höga politiker och finansmän deltog i var: att visa dem hur deras lott kommer att se ut om de inte skulle lyda.

Eftersom de är de mörka krafternas slavar, njuter de i sin tur av makt som vinner tillbaka på människor och försöker sätta dem i underkastelse med alla tillgängliga medel.

Tro mig, min kära, de betalar dyrt för sin höga status men det var deras val: att ta sig till maktens Olympus till varje pris.

Och nu när det finns en djupgående skiktning i termer av vibrationer bland människor och till och med hela länder på gång, kommer allt upp till ytan – allt blir synligt, uppenbart och påtagligt.

En uppmärksam person förstår mycket väl vilket globalt och omvälvande spel som nu spelas på din planet.

De ser varje spelare och alla deras hemliga avsikter.

”Kejsare utan någonting på sig” kan inte täcka sin ”nakenhet” – deras lögner, cynism och legosoldatskap som är uppenbara även för dem som är långt ifrån frågan.

Men försök hitta fördelar med detta också, min kära.

För utan detta ”mörka” avslöjande är det mycket ”ljusa” avslöjandet som ni alla väntat på så länge omöjligt.

De saker som nu pågår på din planet liknar ”två sidor av myntet” när de mörka och ljusa krafterna går sida vid sida, bredvid varandra.

De öppnar människors ögon och tar lätt bort slöjan som skiljer sig högt och mäktigt från resten av världen av vanliga människor och demonstrerar avgrunden mellan dem – ekonomiskt, andligt och rättvist i termer av mänskliga egenskaper.

Allt görs för att ingen ska ha några illusioner kvar när det gäller dem som styr världen och vilka mål som eftersträvas av dessa varelser som förlorat sitt mänskliga utseende efter att ha nått maktens topp.

Vad mer kan hjälpa till att väcka ett brett segment av planetens befolkning – genomsnittliga män som sover snabbt?

Hur kan det kollektiva mänskliga medvetandet vändas mot Ljus?

Bara på detta sätt, min kära: att föra allt till absurditet när själva existensen av mänskligheten som art står på spel.

Vilket är fallet på jordens planet nu.

Alla ni är vittnen till Ljuskrafternas överlägset största aldrig tidigare skådade strid mot Mörkrets krafter på universumskalan.

Och jag tror att ni kommer att dra den vinnande lotten inte bara efter att ha bevarat era rena gudomliga själar utan också efter att ha gjort övergången till den femte dimensionen med er planet.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...