Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Attityden av en person i den Fjärde Dimensionen till Händelseutvecklingen) 27 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande låt oss ta en närmare titt på hur ditt medvetande reagerar på den föränderliga verkligheten som närmar sig den fjärde dimensionen.

Vi kommer att börja med hur ni tar de negativa händelserna som det finns gott om nu på er planet.

Om de gör dig deprimerad eller, vilket är ännu värre, hetsar till aggression, betyder det att ditt medvetande inte har brutit sig loss från den tredje dimensionens världs gränser ännu.

För detta är svaret som produceras av den som har den vanliga tredje dimensionens världsbild på alla obehagliga saker.

Hur ska människor vars vibrationer redan har nått nivån på den fjärde dimensionen reagera på dem?

Åtminstone likgiltigt.

Och anledningen är följande.

Om du är väl medveten om hur ovanliga och avgörande de processer som nu pågår på din planet är, kommer du att förstå att de inte kan gå smidigt eller smärtfritt.

De mörka krafterna kommer inte att ge upp utan en kamp och det faktum att deras ansträngningar för att förslava mänskligheten nyligen har blivit mer aktiva är till viss del ett gott tecken.

De har bråttom och arbetar följaktligen på ett grovt sätt nu utan att dölja sina avsikter.

Tack vare detta börjar även de som är långt ifrån problemet se tricket och tvivla på sina handlingar.

Medan en medveten person bara kommer att titta på sista akten av föreställningen som sätts upp på jorden samtidigt som han är medveten om att faran inte är över ännu, och följaktligen bör man vara uppmärksam och vidta lämpliga åtgärder för att underlätta en smidigare drift av dessa kritiska processer.

Detta är inställningen till aktuella händelser för att skilja en klok och balanserad person från en känslomässig och otålig person.

Jag förstår, min kära, hur trött du har blivit att vänta på att resultat ska komma, men det kommer bara att göra det när allt sammanfaller vid ett tillfälle och för allas bästa, förstås.

Slå inte på ditt sinne, engagera dig inte pladask i analyser av händelser och förutsäg inte resultatet av dem, utan bara introducera förvirring i en intrikat handling av det gudomliga scenariot som är osynligt för dig.

Tro mig, det förändras ständigt och beror mest på den känslomässiga och mentala hettan av mänskliga passioner.

Var kloka, tålmodiga och uppmärksamma åskådare.

Detta är det bästa du kan göra nu för att bevara dina vibrationer på lämplig nivå och följaktligen sinnesfrid.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...