Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Galaktiskt Paradis), December 16th, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag startar vi ett nytt ämne som går utanför omfattningen av händelserna på er planet.

Det är dags att berätta mer detaljerat om vad som händer nu på den subtila nivån av galaxen i allmänhet och hur dessa händelser korrelerar med jordens övergång till den femte dimensionen.

Du har redan hört många gånger att dina galaktiska bröder och systrar erbjuder dig ovärderlig hjälp.

Representanter för några högt utvecklade civilisationer kanaliserade meddelanden till mänskligheten, och även genom denna webbplats, där de berättade om sig själva, delade med sig av sina erfarenheter och berättade om vad deras stöd till mänskligheten exakt är.

Närmare än andra jordbor finns civilisationerna Andromeda, Arcturus, Sirius och Plejaderna.

Varför är det just dem?

Framför allt eftersom de är dina bröder och systrar inte i bildlig mening utan i den mest direkta – deras gener finns hos många människor eftersom de för länge sedan deltog i att ”designa” den ideala genen för jordens invånare.

Detta är anledningen till att de svarar så smärtsamt på sitt misslyckade experiment.

Trots det faktum att vibrationerna hos dessa högt utvecklade civilisationer och de hos Reptiloider och Orions är ojämförliga vad gäller deras nivå, lyckades de sistnämnda komma över dem, inte bara genom att reducera mänskligheten till dualitet utan att ha fört dem nära utrotning .

Och det hände först och främst för att de spelade enligt olika regler.

Medan de förstnämnda levde i överensstämmelse med universums lagar, såväl som människor i början av deras historia, spelade Reptiloider och Orions ett spel utan regler för att nå sina mål på grund av mänsklig viljas undertryckande och involverade dem i de lägstas virvel passioner.

Varför beslutade dessa högt utvecklade civilisationer att störa den gudomliga skapelsen genom att introducera sina egna partiklar i det mänskliga genomet?

Framför allt eftersom jorden är en unik planet där många civilisationers representanter strävade efter att inkarnera.

Det behandlades ursprungligen av dem som det galaktiska paradiset – så vackert var det i alla dess yttringar: energi, naturligt, klimat och därmed mångsidigt dess djur- och växtrike.

Vid den tiden var jorden bebodd av de renaste och mest mogna själarna – de som redan hade färdats en lång väg av inkarnationer i världar av lägre vibrationer och som belönades för att få denna stora inkarnation på jorden.

I början var er jord öppen för besök av andra civilisationer och jordbor var snälla pålitliga och gästvänliga människor, som senare förstörde dem.

Det kunde inte förutses av de som uppriktigt älskade jordbor, beundrade dem och av bästa avsikt försökte förbättra deras arvsmassa efter att ha berikat det med sitt eget.

Och nu när de tittar på mänsklighetens massförstörelse försöker de rädda de som fortfarande kan räddas så att deras själar kommer att kunna göra övergången till den nya jorden i den femte dimensionen.

De tar det som sin plikt och gör lite ”korrigeringsarbete”.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...