Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Gudomligt Filter), 28 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fortsätta prata om de yttre faktorerna som påverkar din fysiska kropp.

Mitt tidigare meddelande talade om det inflytande som den plats man bor på har, vilket faktiskt är den avgörande faktorn för alla andra också.

Livet på landet med ren luft, ekologisk mat och källvatten som är högvibrerande i sig och som följaktligen blir till nytta för din fysiska kropp också.

Men självklart, min kära, jag förstår hur svårt det kan vara för en tredjedimensionell person att plötsligt förändra sitt liv och lämna ett gammalt tillhåll.

Tja, vad kan ni göra som hittills inte har någon möjlighet att bryta sig loss från en storstad och få relativt oberoende från stadens infrastruktur?

Först och främst, att inte tappa modet och tro på er själva.

Men det ska inte vara blind tro utan konstruktiv verksamhet som syftar till att övervinna hindren på vägen mot övergången till den fjärde dimensionen.

Och det kan vara som följer.

Du bör börja med det som är lättast för dig att påverka – vatten och mat.

Hitta möjligheten att dricka rent vatten och köp grönsaker och frukt som inte är kemikaliebehandlade.

När det gäller maten du måste köpa i en butik, rengör dem för all del energimässigt och neutraliserar därmed de skadliga ämnen de innehåller.

Den energi som klarar denna uppgift bäst är Energin från Universums Högste Skapare – en mångsidig energi som matchar den tredje dimensionens värld perfekt och gör vibrationsgapet mellan den tredje och fjärde dimensionen så liten som möjligt.

När det gäller luften som du måste andas i storstäder, här måste du anstränga dig mer.

Och för detta ändamål erbjuder jag dig följande praxis som vi kommer att kalla ”gudomligt filter”.

Tanken med det är att hela tiden vara under skydd av luftelementet som kommer att bli din beskyddare och främsta assistent för att rena luften du andas.

Du kan gradvis börja tillämpa denna praxis inte bara på ditt eget energiutrymme utan hela distriktet och till och med staden du bor i.

Och det är vad praktiken handlar om.

Att vara i lugnt och harmoniskt tillstånd, kalla på Elementet av luft och försök att bli inställd på det.

Känn dess originalitet, dess vibrationer…

Kom ihåg ditt tillstånd mycket väl så att när du åberopar elementet av luft kan du känna igen det på en gång och känna dess närvaro i ditt energirum.

Be den att ställa in ett ”gudomligt filter” runt dig så att förorenad stadsluft genom sig själv kommer att rena och strukturera den fullständigt.

Så småningom utökas din ”filter” sfär av inflytande på utrymmet runt upp till storleken på den stad du bor i.

Men den här övningen bör inte bli en engångsåtgärd utan regelbundet arbete tills det växer till en vana på samma sätt som du skyddar dig själv och engagerar dig i saker i en storstad.

Det kommer att ta dig några minuter men fördelen med det kommer att vara enorm inte bara för dig själv utan för människorna runt omkring och ibland för en hel stad också.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...