Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Illusion av Andlighet), 23 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med dig om din inställning till händelserna i världen så att du förstår vilka reaktioner som styr dig: medvetet eller omedvetet.

Nu blir det verkligen viktigt eftersom många av er har fel när det gäller er själva när de antar att ni redan har nått en hög nivå av medvetande och följaktligen höga vibrationer, faktiskt, gör nästan inga framsteg och ibland minskar era vibrationer .

Varför trampar vissa människor vatten som har börjat på det andliga utvecklingssättet år efter år?

Först och främst för att de styrs av deras sinne som upprätthåller deras ego, inte själen.

Du har vant dig så vid att analysera och jämföra allt, att dra slutsatser som ofta styrs av någon annans ”expert” synpunkt att det har blivit fixerat på din undermedvetna nivå.

Dessutom, om du också är medlem i några esoteriska grupper, skolor eller helt enkelt en anhängare av en viss lära eller lärare, blir du omedvetet överväldigad av den väletablerad världsbilden som är typisk för dem.

Allt detta sätts gradvis i ditt undermedvetande och blockerar din egen energikanal som förbinder dig med högre aspekter av din själ.

Eftersom vi var medvetna om denna egenhet, togs regeringens tyglar över av de mörka krafterna för länge sedan.

De har ersatt rena läror med sitt surrogat – halvsanning med förvrängda termer som ger dem den känsla de behöver.

Sådana falska lärare förvandlar trevliga ”andliga” ord till sött prat, vilket minskar deras energiprofil avsevärt och dämpar människors flit som har valt det andliga alternativet för utveckling eller medvetet leder människors väg till pseudoandlighet, vilket ger esoteriska föreställningar en helt annan innebörd.

Genom att dra nytta av människors medfödda förtroende, manipulerar många ”guruer” a la esoterism de föreställningar som är heliga för människor och bäddar in i sina anhängares undermedvetande de saker som faktiskt blockerar kontakten med deras själ och leder dem vilse från det raka och smala av självkännedom. och utforska omvärlden.

Och ett av deras favoritpostulat är ett uttalande om att man ska älska alla lika och inte dela in människor i ljus och mörk, snäll och ond, slug och oskyldig…

De försöker påtvinga människor att total acceptans av allt och alla är själva andligheten och perfektionen i sig.

Ändå är det faktiskt en alltför okomplicerad tolkning av ”gemensamma sanningar”, och i min nästa serie meddelanden kommer vi att undersöka alla fina påståenden som dessa.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...