Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Inspirerad av Själen, inte Tvingad), 12 juli, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Det finns också ytterligare en nyans av energiarbete som jag skulle vilja prata med dig om idag.

Jag vet att många av er med de bästa avsikterna har förvandlat ert energiarbete till någon sorts plikt.

Du försöker med alla medel göra den meditation du planerat, och om du av någon anledning misslyckas med det, blir du upprörd och känner dig skyldig när du skäller ut dig själv för bristande organisation och slarv.

I själva verket, min kära, allt som görs i bunden plikt även om det är inspirerat av de allra bästa avsikterna förmedlar inte höga vibrationer, och anledningen är som följer.

Sådant arbete utförs inte från djupet av ens hjärta utan under tvång.

Och även om denna begränsning har sitt ursprung i er själva, förändrar den inte det hela.

Den enda skillnaden är att den negativa energin av begränsning kommer inifrån ditt energiutrymme, inte utifrån det.

Kom ihåg ditt tillstånd när några av dina släktingar eller chefer på jobbet får dig att göra saker du inte gillar.

Naturligtvis gör du dem men utan glädje, lycka eller innehåll.

Medan om en spännande och favoritsysselsättning väntar dig, överväldigas du av helt olika känslor – de av lycka, glädje, kreativitet och inspiration.

Så, alla planerade, obligatoriska meditationer som inte välkomnas i detta ögonblick återspeglar dock ditt inre tillstånd i termer av energi och dess värde och följaktligen resultatet blir avsevärt utarmat.

Det är därför jag ber dig, min kära, gör inte ett jobb av dina övningar och meditationer.

Du bör hoppa över flera dagar och sedan när du känner själens kallelse och inser att det finns en absolut nödvändighet att göra en meditation över någon specifik situation som många saker beror på, kommer du att göra det med ett helt annat humör nu .

Kom ihåg: allt du erbjuds på denna sida är bara en vektor för din andliga utveckling, medan övningar och meditationer bara är “skisser”, en kärna av sunt förnuft för ditt individuella arbete som alltid har din personliga touch.

Det är därför jag upprepar så ofta för dig: “Var kreativ, min kära!”

Och om du lär dig att omvandla mina “skisser” till ljusa färgglada bilder som speglar din inre värld och dina individuella egenskaper, kommer de att bli mycket mer värdefulla.

I det här fallet kommer du inte att följa “steg-för-steg-instruktioner” – avpersonaliserad till viss del eftersom de ger allmänna rekommendationer, utan kommer att hitta din egen “lust” i den givna övningen eller meditationen och förvandla det till ett spännande spel – mysterium, magi som kommer att fylla ditt andliga arbete med glädje och inspiration.

Så att du inte blir uttråkad kan du varje gång ändra det inre innehållet i den eller den meditationens “kropp” och jämföra dina känslor och andliga tillstånd med den föregående.

Det viktigaste är att dina mål och avsikter förblir oförändrade – hur de ursprungligen sattes för meditationen, och låt resten vara upp till din fantasi.

Utöva alltid dina övningar och inspireras av inspiration som förmedlar rena energier som kan locka representanterna för Ljuskrafterna av de överlägset högsta dimensionerna till dig.

Och då kommer din gemensamma kreativitet verkligen att lysa med gudomliga färger.

Bli av med mönster, min kära, även om de erbjuds dig av mig.

Alla ni är mina partiklar och, följaktligen, Skapare av er verklighet som åtnjuter lika rättigheter.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...