Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Intuitiva Insikter), 28 oktober, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om korrelationen mellan stadierna av återupplivandet av människor och deras energiinformationskomponent i livet.

Det femte steget är början på konstruktiv aktivitet.

De som redan har nått det steget har blivit fullständigt medvetna om storheten i de händelser som äger rum på jorden och som markerar epokerns förändring – förstörelse av det nuvarande styrande systemet som har haft sina dagar och ersättande av det med ett nytt som inte är helt klart ändå.

Det är inte många i denna kategori av människor som vet att jorden rör sig till den femte dimensionen och om det inflytande som produceras på deras medvetande av de nya energierna som alltmer tvingar ut gamla lågvibrationsenergier från den tredje dimensionens värld.

De saker som nu händer dessa människor kan kallas intuitiv insikt.

Och det inträffar exakt på grund av det kraftfulla flödet av höga vibrationsenergier från de fjärde och femte dimensionerna som anländer till jorden nu.

Människorna som det redan har råkat ut för det kan inte sitta på händerna nu och de börjar leta efter vägar ut ur både sin inre – andliga – kris och den yttre krisen som förvärras varje dag och skapar kaos inom det sociala livets alla sfärer .

Som regel är de människorna som har sitt femte chakra och kausala kropp så aktiverade som möjligt.

Det är därför de börjar leta efter sätt att uttrycka sig själv både verbalt och operativt, vilket så småningom resulterar i att deras konstruktiva aktivitet börjar.

Många av dessa människor dyker upp på internet och skapar sina bloggar, oberoende kanaler, webbplatser och till och med TV-program i motsats till mainstreammedia som fortfarande är under kontroll av skuggregeringens marionetter.

De kan ha modet och beslutsamheten att göra det nu eftersom de har tröttnat på att buga och skrapa inför myndigheterna.

Dessa människors högsta prioriteringar är värdighet och inre frihet som de är angelägna om att dela med andra också.

Naturligtvis lyckas inte alla av dem upprätthålla kvaliteten på sitt arbete på lämplig nivå, eftersom många av dem är överväldigade av känslor av aggression, irritation och kritik mot dem som sitter vid rodret.

Men själva det faktum att de försöker kommunicera sanning till människor – öppna deras ögon för dem som kontrollerar världen och vad deras faktiska planer i termer av mänskligheten är, är nu ett stort steg framåt mot förstörelsen av den gamla världen och byggandet av en nytt rättvist samhälle på jorden.

Och eftersom sådana människor blir fler och fler på er planet, börjar den övergripande energiinformationsprofilen för mänskligheten och jorden i allmänhet att förändras till det bättre snabbt.

Och alla som har lyckats återuppliva sin närmaste omgivning ansluter sig till de människor som har startat den konstruktiva aktiviteten på jorden för mänsklighetens bästa och därigenom gör sin efterlängtade övergång till den femte dimensionen närmare.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...