Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Konstruktiva ord och destruktiva ord) 30 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta prata om de ord och uttryck som antingen ökar eller tvärtom minskar dina vibrationer.

Om du följer ditt tal noga, kommer du sannolikt att märka att det inte bara finns ”parasitära” ord utan också uttryck som slog rot där som kastar tillbaka förverkligandet av dina önskningar.

Kom ihåg åtminstone din så brett spridda fras som: ”Jag är rädd att jag inte kan hantera det”.

När man uttalar detta blockerar många människor resultatet av sitt arbete även om de inte har börjat göra någonting.

Varför händer det?

Anledningen är framför allt att denna fras är impregnerad med energin av rädsla – energin av de lägsta vibrationerna av alla.

Dessutom får detta uttryck en att känna att man saknar självförtroende.

Och denna brist på inre självförtroende kommer att visa sig utåt med alla medel.

Det är fantastiskt om det finns en klok och erfaren person som råkar vara vid din sida för att göra sitt bästa för att försäkra dig om motsatsen och uppvigla din säkerhet om framgång.

Sedan kommer de genom sina motsatta uttalanden som förmedlar höga vibrationsenergier att kunna lösa upp din rädsla och ge styrka till dig.

Kom bara ihåg hur ofta du hör och ibland säger dig själv sådana uttryck som ”Jag kan inte göra någonting”, ”Allt faller samman”, ”Otur”…

Faktum är att uttrycken som ”materialiserar” och följaktligen ”stärker” med ord din framgång eller misslyckande är verkligen många.

Och du uttalar dem alla av vana: ditt undermedvetna ger dem ut automatiskt men de blir inte mindre skadliga på grund av detta eftersom de har mycket låga energier.

Det är ingen tillfällighet att nu många människor som gör andliga övningar fokuserar uppmärksamheten på att partikeln ”inte” övertygar människor att inte använda den förgäves.

Den förmedlar en djup innebörd eftersom denna partikel i sig har förnekande av dina förmågor, och den är följaktligen av låga vibrationer.

Känn energiprofilen för sådana uttryck som ”Jag vet inte”, ”Jag kan inte”, ”Jag tror inte på det här”, ”Jag vill inte” och så vidare.

Naturligtvis, min kära, du kan inte göra eller veta allt eller tro på saker som inte motsvarar din Själ eller vill ha det som påtvingas dig med våld.

Ändå, i alla fall, speciellt nu är det nödvändigt att ta hänsyn till hur du uttrycker dina känslor och avsikter så att ord och fraser med låg vibration inte fördröjer din avancemang på den andliga vägen eller påverkar resultatet av dina handlingar.

Kom ihåg att en och samma kan uttryckas på olika sätt och vara ”täckt i” antingen positiv eller negativ energi och det betyder att handlingar att följa kommer att vara antingen konstruktiva eller destruktiva.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...