Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Läkning av Dualitet), 12 december, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och för att vårt föredrag om motsatslagen ska slutföras skulle jag vilja berätta om hur den korrelerar med reflektionslagen.

Men först skulle jag vilja förklara för dig varför jag bestämde mig för att överväga lagen om motsatser så noga.

Först och främst för att det är det viktigaste i den dualistiska världen.

Denna lag är inte bara nära förbunden med lagarna om attraktion och reflektion utan är också ”en startanordning” för dem.

Med andra ord, på grund av det sätts energiprocesser igång som ”provocerar” aktiviteten hos två andra lagar – attraktion och reflektion som ligger mycket nära varandra i betydelse.

Men medan lagen om attraktion är ”dubbelsidig” eftersom det som ett resultat av dess prestanda uppstår attraktion av både liknande energier och de av olika kvaliteter, vilket talades om i mitt tidigare meddelande, fungerar lagen om reflektion snarare i en en -sidigt läge.

Det reflekterar – ger tillbaka – en de energier som man genererar utåt.

Och i detta fall korrelerar lagen om motsatser inte till den direkt utan indirekt.

Med andra ord, energiutbytet mellan människor sker inte genom den omedelbara reflektionen av den eller den energin utan snarare till en ”på rebound”.

Låt oss göra en studie.

Anta att någon är för känslig för demonstration av elakhet eftersom de själva är de mest artiga.

Men av någon ”oförklarlig” anledning möter de inte artiga människor, som till synes bör vara i överensstämmelse med lagen om attraktion, men stöter på oförskämda killar om och om igen.

Varför händer det?

För i det här fallet försvinner lagen om reflektion inte direkt, utan genom lagen om motsatser.

Och det kommer att fortsätta så här tills man kommer ihåg lagen om enhet som inte tillåter dom och kräver acceptans av alla som de är.

Så fort det händer, kommer oförskämda killar att försvinna från livet för en artig person och då kommer det att träda i kraft och i full utsträckning lagen om attraktion utan en mellanhand som lagen om motsatser.

Därför är det möjligt att säga att lagen om motsatser bara existerar för att den ska lära sig att kontrollera sina tankar och känslor så väl att resten av lagarna – attraktions- och reflektionslagen – fungerar direkt.

Som ett resultat kommer det att uppnås harmoni i relationerna med människorna runt omkring och den kommer att träffa endast människor som matchar en perfekt – fysiskt och energimässigt.

Det är därför, min kära, försök att övervaka din reaktion på någon person du stöter på för att låta andra vara vad de verkligen är, inte de du vill att de ska vara.

Det här är vad enhetens lag handlar om och själva den villkorslösa kärleken som vi redan har pratat så mycket om med dig.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...