Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Naturälskande), 18 augusti, 2023

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om ytterligare en egenskap hos den tredje dimensionen människor som kommer att hjälpa dem att snabbt anpassa sig till livsverkligheten på den nya jorden.

Och den här gången handlar det om människors kärlek till naturen.

Det är naturen som förblir den gudomliga skapelsens ö som hjälper många människor att överleva i den tredje dimensionens värld av rasande passioner och allomfattande industrialisering och digitalisering.

Varför försöker folk ta sig ut från storstäderna till landet så ofta som möjligt?

För genom intuition känner de dess livgivande gudomliga energi som renar deras subtila kroppar från smutsen som samlats där som främmande energier och program som energirymden av megalopoliser bokstavligen är impregnerad med.

Och till och med deras fysiska kroppar förändras märkbart i den fria luften i landet som blir mättad med energierna från naturliga element i deras ursprungliga aspekt.

Men kanske har du märkt att inte alla invånare på din planet älskar naturen och strävar efter att gå vilse i dess skönhet.

Som regel lämnar den likgiltiga kloner, biorobotar, reptiloider såväl som representanter för andra lågvibrerande civilisationer som är förkroppsligade som människor.

Och det förklaras av det faktum att naturliga höga vibrationer inte bara är ohälsosamma utan också skadliga för dem.

Sådant raffinerat energikök orsakar en omvänd effekt hos dem: de känner sig illa till mods eftersom de är ute i det fria berövas sin vanliga ”diet” av negativa energier som stora städer är fyllda med.

Och inga vackra vyer kan ersätta deras vanliga livsmiljö med låg energi.

Tja, detta är precis syftet som drakreptilerna skapade stora städer för: att göra rena mänskliga själar som liknar dem själva efter att ha minskat sina vibrationer så mycket som möjligt under de förhållanden som är så onaturliga för människor.

De har varit framgångsrika i detta till stor del, men nu, med jordens vibrationer stadigt ökande, försöker människor genom intuition ta sig ut ur stora städer och känner att de kvävs både fysiskt och andligt i den kvava atmosfären av ”stendjungeln”.

Och detta är redan det första steget på vägen till livet i en värld av högre vibrationer.

Naturen har så höga vibrationer att den generöst kan dela sina rena gudomliga energier med människor.

Det är därför, min kära, jag uppmuntrar dig så ofta att lämna stora städer där det kan vara så svårt för dig att förbli i harmoniskt tillstånd och behålla dina vibrationer på den nivå som gör att du kan göra övergången.

För dem som till slut har lyckats göra detta, kommer det dock att bli mycket lättare att göra sig bekanta med den femte dimensionens värld och kasta sig in i de inhemska rena energierna som alla naturliga element är mättade med.

Men om livets omständigheter hindrar dig från att slutligen lämna staden, kan du ta till det ”slughet” så här.

I tankar flytta till de platser på din planet där du en gång mådde bra så ofta som möjligt.

Jag menar förstås platserna i oförstörd natur där du blev totalt avskuren från rutinproblem och stadsbrådska.

Och eftersom rum och tid är mycket villkorade föreställningar även i den tredje dimensionens värld, kan ni nästan fysiskt uppfatta det tillstånd av lugn och ro som ni en gång befann er i.

Res i tankar runt favoritplatser, min kära, som kommer att bli ”en klunk frisk luft” för dig mitt i ditt vardagliga liv och kommer att tillåta dig att behålla dina vibrationer vid lämplig frekvens.

Och då kommer du fritt och enkelt in i den femte dimensionens värld som kommer att verka så infödd och bekant för dig.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *