Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Omvänd process), 25 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja starta ett nytt ämne som är en översyn av vad vi har täckt och det kommer att avslöja energimekanismerna för din kropps växling på ett mer djupgående sätt.

Vi har redan pratat mycket om människans fysiska kroppstransformation till den ljuskristallina som kommer att göra det möjligt för människor att existera i de höga vibrationerna i den femte dimensionen.

Ändå skulle jag nu vilja fokusera på övergångsperioden och berätta om de saker som kommer att hända med era kroppar – fysiska och subtila sådana – när ni säkert bosätter er i den fjärde dimensionens rymd.

Samtidigt kommer jag att erbjuda dig energiövningar för att påskynda denna process.

Varför ägnade jag så mycket uppmärksamhet i mina tidigare meddelanden till mänsklig kommunikation i världarna i den fjärde och femte dimensionen?

Den främsta anledningen är framför allt att endast genom att interagera med varandra får människor den nödvändiga upplevelsen av kontroll över sina tankar och känslor.

För det är dem som är den huvudsakliga ”indikatorn” på din nivå av vibrationer.

Efter att ha lärt dig att upprätta harmoniska relationer med människorna runt omkring, kommer du därigenom att få ordning på de mentala och känslomässiga komponenterna i dina subtila kroppar.

Med andra ord, du kommer att göra dem tillräckligt starka för att bli ett pålitligt skydd för din fysiska kropp.

Tja, ni vet redan att varje negativ energi som påverkar dem antingen utifrån eller inifrån kan göra ett genombrott i dem som blir en miniportal som underlättar penetrering av astrala varelser och främmande energier in i ert energirum.

Det är dina ”skadade” subtila kroppar som hindrar den fysiska kroppen från att snabbt och enkelt omvandlas till den ljuskristallina.

Människans subtila materiella struktur är lika sårbar som perfekt.

Och det förklaras av det faktum att människan ursprungligen skapades som mänsklig Gud och levde under de idealiska förhållandena med höga vibrationer.

Alla deras kroppar – fysiska och subtila – var i perfekt harmoni med varandra och upprätthölls av Enhet och Kärlek.

Men så länge som människor kastade sig in i en värld av allt mer låga vibrationer – fram till den tredje dimensionen, började deras föränderliga känslomässiga tillstånd också påverka den fysiska kroppen, vilket resulterade i sjukdomar, åldrande och död.

Så nu så länge som jordens vibrationer ökar, såväl som de av människorna som är redo för övergången till den femte dimensionen, utlöses en omvänd process.

Medan ditt känslomässiga tillstånd börjar bli jämnt och harmoniserat och dina subtila kroppar återgår till sin helhet, kommer din fysiska kropp att börja förändras och bli av med sjukdomar, åldrande och död.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...