Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Regnbåge av Kärlekskristall), 5 november, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om den påverkan som ens mentala kropp producerar på ens väckelse.

Ganska betydande, faktiskt, eftersom i hjärtchakrat som är oskiljaktigt från det finns Kärlekskristallen som inte är aktiverad i nästan alla människor på din planet.

En annan sak är hur man gör sig av med det.

Naturligtvis misstänker många människor inte ens dess existens.

Saken är att ditt fjärde chakra är en gräns mellan de nedre och övre.

Och beroende på nivån av andlig utveckling eller total avsaknad av den, ”tar den sidan” av antingen nedre eller övre chakran.

Det sker i överensstämmelse med lagen om attraktion: rådande vibrationer i ens chakran och subtila kroppar ”drar” den till den ena eller andra sidan.

Det är därför Kärlekskristallen kan aktiveras fullständigt endast i de fall av människor som har sina övre chakran välutvecklade som är redo att ta in energierna av vibrationer så höga.

Jag vet att många av er känner er kärlekskristall i hjärtchakrat nästan fysiskt.

Och det betyder att den är helt aktiverad nu och att du kan använda den enligt dess avsedda syfte.

Och ”syftet” är att påskynda processen för återupplivande av dig och hela mänskligheten också.

Många av er har använt detta instrument oavsiktligt sedan länge sedan.

Själva närvaron av dig på Jorden ändrar dess vibrationsprofil eftersom dina höga vibrationer smälter samman med dagens vibrationer på Jorden förvandlar energirymden runt dig till rymden av åtminstone den fjärde dimensionen.

Men om du lär dig att använda detta ”instrument” avsiktligt, kommer processen för din väckelse att påskynda många, vilket kommer att påverka alla människor runt omkring dig på ett fördelaktigt sätt – de du känner och inte känner.

Och även om du redan har försetts med övningar för att arbeta med Kristallen av Kärlek, skulle jag vilja erbjuda dig en till – mycket enkel och effektiv som du bokstavligen kan använda när du är på språng.

Så snart som möjligt föreställ dig din Kärlekskristall iriserande, som symboliserar Uppstigningsenergin, och dina sju chakran och motsvarande sju kroppar också.

Försök att känna att den är helt impregnerad med Uppstigningsenergin.

Tack vare de högsta vibrationerna av denna energi blir den mer och mer sällsynt och förvandlas till en enorm gnistrande Kristall av extraordinär skönhet och kraft.

Regnbågsstrålarna den sänder ut löser upp alla negativa energier och program från människorna du möter på vägen.

Dess Gudomliga Ljus penetrerar alla mänskliga själars ryggar och renar mänskligt samvete från alla typer av dualitet som hindrar dem från att avancera på vägen till Uppstigning.

Starta ”non-stop-läget” av prestanda för detta underbara kraftfulla högvibrerande ”instrument” för omvandling av mörker till ljus, vilket kommer att främja mångfaldigt både din egen väckelse och väckelsen för alla du möter.

Som ett resultat kommer det mänskliga medvetandet också att börja förändras och därigenom främja er planets snabba övergång till den fjärde och senare till den femte dimensionen.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...