Fader Absolut – Fönster Mot en Ny Värld (Som en Fullt Flödade Flod), 19 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja uppmärksamma er på ytterligare en egenhet med mänskliga relationer i den fjärde dimensionens värld.

Och det är genom att de upphör med irritation mot andra.

Du kan inte förneka att detta är vad som oftast händer i den tredje dimensionens värld när det verkar för dig som om någons beteende eller deras ord inte lever upp till dina förväntningar och irritation börjar så smått uppstå i dig.

Tja, vad är skillnaden mellan irritation och intolerans?

Generellt sett är det liten skillnad mellan dem men det är typiskt för irritation att samlas tills det växer till intolerans.

Vi kan säga att irritation är det första stadiet av intolerans.

Det kan jämföras med krusningar på vatten som under vissa väderförhållanden kan förvandlas till vågor och ibland stormar.

Så, ibland blir en konversation som startade ganska lugnt så länge irritationen av människor för varandra växer en verbal ”storm”, med anledningen till detta är intolerans mot andra människors åsikter.

Tja, hur kan detta undvikas?

Om du blir irriterad på en annan person, försök i dina tankar att jämna ut energin ”krusningar” i din kommunikation och se dess lugna släta och vackra ”yta” – helst flod- eller havsytan.

Har du någonsin tänkt på att det inte utan anledning har uppstått sådana uttryck som ”talet flyter”, ”ord kommer simmande”, ”flytande tal”?

Varför får man associationer bara till vatten när det är fråga om ett talsätt?

Framför allt eftersom energiprofilen för tal liknar det naturliga elementet vatten.

Tja, kom ihåg andra uttryck – som ”översvämmas av anklagelser”, ”ordstorm”, ”översvämma med ord”…

Naturligtvis kom de till inte av en slump utan för att människor genom intuition kände likheten med vattenenergi och mänskligt tal.

Så, människor som var nära förbundna med elementet vatten, eftersom det är vatten som deras fysiska kropp mestadels består av, överförde oavsiktligt en del av detta element till deras tal också.

Och även typen av en person kan jämföras med vattenelementmanifestationer.

Någon – tyst, lugn och långsam i ord och rörelser – kan jämföras med en stor fullflödande flod med en slät och jämn yta.

Medan någon annan person – hetsig, irriterad, otålig – med en grov bergsflod och ibland med ett rasande hav.

Det är anledningen till att jag föreslår, min kära, att du bör lugna ner din irritation genom att använda bilden av vatten.

Varje gång du känner irritation för din samtalspartner växande inom dig, försök att vända din uppmärksamhet till energin ”ytan” av ditt samtal.

Och om du märker att det börjar bli ”krusiga”, försök att lugna det genom att byta över dina tankar eller ämnet för diskussionen till något annat som är mindre irriterande för dig.

Och i mitt nästa meddelande kommer jag att berätta om hur Elementet Luft kan hjälpa dig med detta och hur relationer mellan människor är förknippade med det.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...