Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Steg för Steg), 24 april, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Tja, efter att det har dykt upp släktingar i din omgivning som inte bara är trevliga att kommunicera med utan också är redo att fortsätta utvecklas – andligt och mentalt, kan du gå vidare till nästa steg av interaktion med dem.

Det är mycket möjligt att det är de som kommer att visa sig vara dina assistenter och de människor som delar dina idéer när det gäller att arrangera ett nytt samhälle på jorden.

Men till att börja med är det viktigt att identifiera deras ”övre gräns” när det gäller informationsuppfattning i enlighet med graderingen jag gav dig i ett av mina tidigare meddelanden.

De är sannolikt människor vars andliga potential ännu inte har öppnats till fullo eftersom den som kan förklara för dem de andliga och energimässiga bakomliggande orsakerna till de aktuella händelserna på ett begripligt sätt inte har korsat deras väg.

Och människor som dessa är ganska många på jorden nuförtiden. Det här är människorna jag menar när jag talar om de som POTENTIELLT är redo för övergången.

Genom intuition känner de haken i allt som pågår i världen och har nu tillräckligt med information från alternativa källor som ger bevis för deras tvivel.

Men för närvarande går deras kunskap inte utöver ramarna för enbart materiellt förhållningssätt till de tragiska händelserna som äger rum på jorden.

För att berika bilden av de saker som pågår, bör en annan aspekt gradvis avslöjas för dem – andlig och energi så att de inser all storheten i den nuvarande konfrontationen – kampen mellan Mörkret och Ljuskrafterna i universums skala. .

Hur kan du göra detta?

Om du känner att en är långt ifrån subtil energiuppfattning, kan du börja prata om en av universums huvudlagar – reflektionslagen eller ”boomerang” som för närvarande uppträder i en accelererad takt.

Samtidigt kan du förklara varför det händer med hänvisning till forskarnas forskning om de senaste energiförändringarna på jorden.

Det är viktigt att uppmuntra en att kontrollera de fakta du presenterar självständigt, samt att spåra hur bumeranglagen visar sig i ens eget liv.

Som regel stannar inte teoretisk kunskap som inte förstärks av praktiken länge i det mänskliga medvetandet.

Men även globala händelser som utvecklas snabbt nu kan vara ett levande exempel på lagen om reflektion i handling.

Det är särskilt sant om hysterin i samband med Ryssland och önskan från de ledande länderna i världen att ”bestraffa” landet med hjälp av många sanktioner.

Som du ser slår ”straffet” som detta omedelbart tillbaka på dem som skapade det.

Och det är ingen tillfällighet.

På grund av förändringarna i energiprofilen för jorden ändras också tidsparametrar.

Som ett resultat kommer den energiimpuls som fysiska handlingar från den djupa statens marionetter ger tillbaka till dem omedelbart som en ”boomerang” – ömsesidiga handlingar från Ryssland som orsakar enorm ekonomiskada för dessa länder.

Detsamma sker nu i mänsklig kommunikation, och en observant person kan hitta många bevis på detta.

Lär dig, min kära, att spåra universums manifestation så att du kan dra nytta av det själv och dela dina observationer med likasinnade.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...