Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Ta Sig Uppför Den Andliga Stegen), 31 oktober, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja sammanfatta serien av mina meddelanden om energiinformationskomponenten i ditt liv och hur den korrelerar med olika stadier av mänsklig väckelse.

Hela processen kan jämföras med att gå uppför den andliga utvecklingsstegen, där vart och ett av stadierna har sina egna särdrag.

Ju högre man kommer upp i ”stadierna”, desto mer aktiva blir ens chakran och desto mer förfinade blir ens subtila kroppar.

Samtidigt blir energiinformationsfälten som man omges av mer ”förfinad” och större i volym.

Det sker tack vare det faktum att informationen som kommer in i dem gradvis övergår från ”tät” – tredje dimension som påtvingats utifrån – till ens egen – den som förverkligades och vunnits genom mycket lidande.

Dess energiprofil förändras också när man hör sig själv nu – sin själ och intuition, man blir ansluten till Skaparen och den subtila existensnivån.

Man bryter sig loss från gränserna för den tredje dimensionens värld och lämnar bakom gränserna för den fjärde och sedan den femte dimensionen.

Allt detta inträffar lite i taget och för tillfället befinner sig huvuddelen av mänskligheten i de första stadierna av väckelsen och följaktligen är energiinformationskomponenten i dessa människors liv fortfarande i mainstreammedias grepp.

Detta är vad som fördröjer processen för andlig massupplivande av mänskligheten.

Ändå är allt inte så illa som det verkar, min kära.

För du vet nu att en återupplivad person är värd hundratals och ibland tusentals oupplivade.

På grund av detta är oddsen nu obestridliga till förmån för Ljuskrafterna på jorden både på den fysiska och subtila nivån.

Det rena energiinformationsutrymmet som förmedlar sanning och högsta vibrationer till människor omfattar hela världen nu.

Och så länge jordens och mänsklighetens vibrationer i allmänhet blir högre och högre, desto fler människor kommer att få möjlighet att kasta sig in i detta gudomliga rum som helar kropp och själ och som ständigt fylls på med nya energier och giltig information och därigenom löser upp allt mörkt, smutsig och inaktuell.

Situationen som nu har uppstått på jorden kommer inte att ”explodera” alls på det sätt som skuggregeringen och deras marionetter planerade att den skulle göra.

Som ett resultat kommer situationen att ”explodera” falskheten, hyckleriet och korruptionen som alla skikt i det moderna samhället är impregnerade med och särskilt den härskande toppen av de flesta länder i världen.

Tyvärr kan vanliga människors smärta och sorg inte undgås, men det kommer nu att vara den SISTA hyllningen till de blodtörstiga och skoningslösa varelserna som har styrt din planet så länge.

Detta är verkligen den sista striden – själva mörkret som är oundvikligt före gryningen.

Ni är på tröskeln till stora prestationer och var och en av er kan göra Ljuskrafternas seger över Mörkrets Krafter närmare.

Och jag är glad att ni redan har insett det till fullo, mina kära älskade barn.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...